Evenimente

“Acaju in Wonderland” – aniversare de 6 ani @ Hamak, 8 august

Cei de la Acaju te invita, vineri, 8 august 2014, la petrecerea aniversara de 6 ani, pe Bucium la Hamak, distractia incepe la ora 18:00 si va avea loc in aer liber cu muzica si tot felul de surprize. Petrecerea este una cu tematica, “Alice in Wonderland”, menita sa caracterizeze cei 6 ani de Acaju.

Accesul la petrecere se face pe baza unei bratari pe care o veti gasi pana vineri la Acaju, dar si la CUIB la pretul de 6 lei sau 10 lei in ziua petrecerii la fata locului. Dintre artistii ce vor concerta se regasesc Danaga, TCFC, Les Animaux, Ilie.

Danaga (Daniel Aga) și-a început aventura sa muzicală în 1998, ca solist vocal și chitarist într-o trupă rock. După o pauză de câțiva ani își vinde motocicleta pentru a-și cumpăra primul său computer și trece la electronice.
Muzica lui este un amestec între diferite genuri, de la muzica electronică a anilor 60 și 70, jazz, hip-hop, funk până la techno și house, cu influențe etno.

TCFC (that couch funk collective) este un grup multifunctional compus din 2 oameni si 1 extraterestru care graviteaza undeva in jurul conceptului de funk. Fuziunea celor 3 se materializeaza in seturi care variaza de la disco la hip hop, presarate cu house pe alocuri. depinde de context. In orice caz, ideea este sa provoace dans. din cand in cand se mai ocupa si de productii proprii sau edit-uri, organizeaza evenimente sau colectioneaza suveniruri muzicale. de asemenea, baietii (si extraterestrul) au o stransa colaborare cu proiectul nicecream.fm, unde ajuta la umplerea piscinei si la mentinerea atmosferei tropicale.

Les Animaux ascunde placeri orientate spre un 4 pe 4 mai soulfull, un amestec de scoala veche si electronica energetica, cu nerv. Desi calatoria a inceput acum mai bine de 10 ani producand si promovand muzica experimentala, de dormitor la propriul netlabel arhiva7, evolutia recenta catre dj-ing a reusit sa arunce in echilibru si pace ‘animalele’ interioare.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top