Stiri

Acer anunță completări puternice și ultraportabile la gama Swift X

Acer a prezentat la CES 2022 o serie de completări la gama sa de laptopuri subțiri, ușoare și puternice Swift X ce constă în două noi modele, unul de 14 inchi și altul de 16 inchi. Au fost lansate și noile PC-uri All-in-One (AIO) Aspire C27 și C24. Toate noile PC-uri sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație.

Aspire-C27_Aspire-C24_Lifestyle-01

Acer Swift X — Puternic și Ultraportabil

Laptopul ultraportabil Swift X (SFX14-51G) de 14 inchi, cu o greutate de doar 1,4 kg, include un procesor Intel Core din a 12-a generație cu până la 12 nuclee și grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti într-un șasiu subțire din aluminiu de 17,9 mm. Un ventilator, tastatura cu funcție de admisie a aerului și conductele de căldură duble disipează căldura generată de acest hardware, ajutând dispozitivul să mențină performanțele de top așteptate de creativii care studiază sau lucrează în design multimedia.

Swift-X-SFX14-51G-04

Modelul de 16 inchi (SFX16-52G) dispune de procesoare Intel Core din a 12-a generație cu până la 12 nuclee (4 nuclee P și 8 nuclee E) și grafică Intel Arc™ dedicată. Pentru a menține laptopul la temperatura optimă de funcționare există ventilatoarele duble, conductele de căldură duble din cupru, o tastatură cu funcție de circulare a aerului și un port de evacuare lateral mai mare. Proiectat împreună cu Intel, dispozitivul îndeplinește cerințele unui laptop Intel Evo prin specificațiile hardware ale Intel și prin obiectivele cheie pentru receptivitate, pornire instantanee, durata de viață a bateriei, încărcare rapidă și colaborare inteligentă.

Swift-X-SFX14-51G-06

Ambele modele rulează pe Windows 11 și au un ecran IPS cu raport de aspect 16:10 – 2240×1400 pentru modelul de 14 inchi și până la 2560×1600 (WQXGA) pentru modelul de 16 inchi – cu rame uimitor de înguste, permițând un raport ecran-corp de până la 92,22%. Combinat cu o acoperire de 100% a gamei de culori sRGB și o luminozitate de până la 400 niți, Swift X uimește cu imagini clare și oferă experiențe de vizionare captivante. Îmbunătățind și mai mult aceste imagini, dispozitivul are și Acer BluelightShield™ pentru o vizualizare mai confortabilă, plus Acer ExaColor™ și Acer Color Intelligence™ pentru culori mai vibrante.

Pe lângă până la 16 GB de memorie LPDDR5 și 2 TB de stocare pe SSD PCIe pentru o navigare mai rapidă, noile modele Swift X combină Intel® Wi-Fi 6E (802.11ax) pentru o conectivitate rapidă și stabilă – perfect pentru viteză mare partajare de fișiere și streaming fluid 4K. În plus, laptopurile includ două porturi Type-C cu suport Thunderbolt 4 (până la 40 GB), două porturi USB 3.2 Type-A, HDMI 2.0 și un cititor de amprente pentru autentificare ușoară cu Windows Hello. Capacitatea de productivitate a ambelor modele este îmbunătățită și mai mult de o cameră web cu tehnologia Acer de reducere a zgomotului (TNR) pentru imagini de înaltă calitate, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, Acer PurifiedVoice™ cu reducere a zgomotului AI pentru apeluri mai clare și audio DTS.

Acer Aspire C27 și C24 — Stații All-in-One pentru acasă

Pentru o performanță îmbunătățită atunci când lucrați de acasă, computerele All-In-One (AIO) Aspire C27 (27″, C27-1751) și C24 (24″, C24-1750) au fost actualizate la Windows 11 și până la cele mai recente procesoare Intel Core i7 din a 12-a generație, grafică NVIDIA GeForce MX550 și 64 GB memorie RAM DDR4, plus un SSD de 1TB și un HDD de 2 TB. În plus, o serie de opțiuni de conectivitate susțin acest hardware puternic, cum ar fi Wi-Fi 6E pentru conectivitate rapidă și stabilă, Bluetooth® 5.2 pentru partajarea simplificată a datelor între dispozitive și Thunderbolt™ 4 pentru o lățime de bandă bidirecțională de până la 40 Gbps.

Apelurile video nu au fost niciodată mai importante, iar Aspire C27 răspunde acestei necesități cu o cameră web de 5,0 MP și două microfoane stereo pentru conferințe video de înaltă calitate – iar cu un raport ecran-corp de 91,14%, afișajul arată superb. De asemenea, acesta poate fi înclinat de la -5° la 25°, permițând utilizatorilor să găsească unghiul perfect înainte de a începe. Tehnologia Acer BlueLightShield oferă o vizionare mai confortabilă, iar odată ce apelul este încheiat, obturatorul camerei web oferă confidențialitate deplină.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea noilor produse pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor Acer prin www.acer.com.

——–

 

Despre Acer

Fondată în anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației și este prezentă în peste 160 de țări. Pentru viitor, Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri. De la tehnologiile orientate către servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming și realitate virtuală, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, design-ului, marketing-ului, vânzărilor și susținerii produselor și soluțiilor care rup barierele dintre tehnologie și oameni.

 

 

© 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top