Stiri

Acoperis tigla Metalica in Iasi

poze-acoperis-acoperisuri-metalice-case27Cu venirea primaverii tot mai multi proprietari de case cauta sa cumpere un acoperis ieftin si calitativ pentru casa lor.
Solutia este Caretta. Tigla metalica distribuita se vinde la preturi incepand de la 21 RON/mp si este cel mai mic pret din tara. Caretta este o firma ce importa tigla metalica din Grecia si datorita stocurilor mari pe care le detine, isi permite sa mentina un pret mic foarte mult timp.

Un acoperis Caretta este foarte special.Sistemul pluvial Caretta este foarte estetic si este proiectat in asa fel incat volumul sau util este cu 30% mai mare decat orice sistem pluvial cu profil semirotund. O alta caracteristica a acestui sistem pluvial o reprezinta inclinatia spre interior a jheabului spre panta de scurgere, astfel la un debit mare de apa , apa nu se revarsa pe langa.

Caretta deruleaza o campanie de promovare si daca achizitionati un acoperis complet, primiti la alegere unul dintre cadourile: o bicicleta, un gratar sau o scara metalica.
Caretta distribuie in toata tara si transportul este gratuit!

[fblikebutton]
poze-acoperis-acoperisuri-metalice-case27

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top