Stiri

Acoperişuri şi garduri metalice, tendinţe în amenajarea locuinţelor familiale

Vă prezentăm astăzi exemplul unui producător regional din zona Moldovei, cu unităţi de producţie situate în periferia municipiului Suceava şi care este un nume de referinţă pe piaţa produselor metalice pentru acoperişuri, garduri şi alte lucrări specifice de construcţii ce implică elemente metalice. La ieşirea din Suceava spre Botoşani s-a dezvoltat un mic parc industrial cu două unităţi de producţie LINDA ECOTIL pe partea stângă şi o unitate de producţie ARMURA pe partea dreaptă, ambele aparţinând aceluiaşi grup de firme cu acţionariat român, condus de un antreprenor local cu viziune în persoana domnului Ovidiu Ivănescu. Grupul de firme a realizat o cifră de afaceri consistentă, de aproximativ 30 de milioane de euro în 2022, reuşind să se impună pe piaţa produselor specifice din zona Moldovei, după cum a observat şi Ziarul Financiar într-un articol publicat recent: https://www.zf.ro/business-construct/antreprenori-locali-linda-ecotil-producator-de-acoperisuri-din-21768415.

Producător tablă tip ţiglă metalică

Acesta este principalul produs din portofoliul LINDA ECOTIL şi poate cel mai cunoscut dintre toate, fiind cel mai extins în piaţă. Tabla tip ţiglă metalică pentru acoperişuri LINDA ECOTIL este disponibilă într-o diversitate de modele, grosimi şi culori astfel încât să fie pe placul oricărui beneficiar şi să îndeplinească cerinţele celui mai pretenţios client.

Tehnologia de ultimă generaţie şi materialele de înaltă calitate utilizate în procesul de fabricaţie – de la Marcegaglia, Voestalpine sau Arcelor Mittal, furnizori importanţi la nivel european şi mondial – alături de înalta calificare a personalului, permit dezvoltarea de produse metalice superioare cu rezistenţă excelentă şi durată medie de viaţă de până la 50 de ani!

Accesorii & sistemul pluvial

Deşi deseori neglijate când ne gândim la materialele necesare pentru un acoperiş metalic, accesoriile şi sistemul pluvial sunt detalii extrem de importante care vin să completeze învelitoarea metalică. Fie că este vorba despre un burlan de scurgere, o pazie, o bordură sau şuruburile de prindere, LINDA ECOTIL produce toate aceste accesorii în armonie cu colile de tablă tip ţiglă, folosind aceeaşi metarie primă şi aceleaşi culori astfel încât să nu existe diferenţe de nuanţă şi îmbinarea tuturor elementelor acoperişului să fie perfectă.

Garduri din şipcă metalică

Produsele pentru garduri metalice sunt relativ noi în oferta LINDA ECOTIL şi ARMURA, dar sunt cu adevărat deosebite şi foarte diversificate în funcţie de materialele constructive. Astfel, există modele disponibile pentru gard pe bază de tablă tip ţiglă metalică, tablă cutată sau alte variante ce utilizează şipca metalică gard de tip Omega, Modern sau Delta. ARMURA pune la dispoziţie şi modele variate de stâlpi metalici pentru gard rotunzi, dreptunghiulari sau pătraţi şi alte accesorii. Alte elemente cu care poate fi realizat simplu şi uşor un gard sunt plasa zincată împletită şi panourile bordurate.

Plasă de beton

Lucrările de construcţie implică de cele mai multe ori o temelie de beton, iar pentru armarea betonului se foloseşte foarte frecvent plasa sudată, cunoscută şi sub numele de plasă de Buzău (după cum specificam încă de la începutul articolului, în vremea comunistă la Buzău era o unitate gigant de producţie a plasei sudate astfel încât numele acestuia a fost asociat în denumirea populară cu localitatea de provenienţă).

ARMURA produce în unitatea proprie de producţie din Suceava plasă sudată metalică cu grosimea de 4, 5, 6 sau 8 mm şi diametrul ochiului de 100×100 mm. DImensiunea standard a unei coale de plasă sudată este de 2×6 m.

Aflaţi mai multe detalii despre toate produsele aflate în oferta producătorului regional de produse metalice pentru acoperişuri, garduri şi accesorii accesând site-urile de vânzări lindashop.ro şi armurashop.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top