Evenimente

Adaptati produsele hoteliere cerintelor clientilor

A adapta produsele pe care le puneti in camerele de hotel la cerintele clientilor este mai presus de toate o carte de vizita cu un impact foarte mare  Fie in contextul renovarilor, lucrarilor de imbunatatire a unui hotel sau crearii unui nou stabiliment, sau cautarii unei idei bune, adaptarea a tot ceea ce inseamna produse si servicii la ceea ce isi doreste mai mult clientul inseamna succesul afacerii.

Adaptarea produsului hotelier la clientelă implica faptul ca stiti bine ce inseamna industria hoteliera, dar cunoasteti si tineti cont si de parerile clientilor hotelului: asteptarile lor, comportamentul lor, sejururi, nevoi, obiceiuri, perceptii. Cu toate acestea, nu este ceva rar sa vedem cum profesionistii au adesea o lipsa de cunoastere a asteptarilor consumatorilor. Exact!

Cu siguranta, si dvs. ati fost in hoteluri in care lipseau lucruri esentiale. Fie ca nu ati gasit papuci unica folosinta hotel, fie prosoape! Astfel de lipsuri, din pacate, se regasesc mai mult sau mai putin, la toate categoriile de hoteluri.

Insa, cum spuneam, nu trebuie sa neglijam acest aspect, indiferent ca detinem o pensiune cu doua margarete, sau un hotel de cinci stele. Hotelierul va face selectia in functie de piata sa locala sau de clientela pe care doreste sa o dezvolte atunci cand alege produse pentru hoteluri.

De asemenea, expertii de la unele magazine ii pot ajuta in alegere. Va recomandam magazinul online sanito.ro, unde veti gasi cosmetice hoteliere de calitate, prosoape, halate, papuci, produse pentru seturi de curtoazie si asa mai departe. Solutiile propuse de magazinul sanito.ro au fost in general testate, iar selectiile disponibile in magazinul sanito.ro sunt in general preocupate de respectarea celui mai bun raport calitate / pret. Mai mult, magazinul nu intentioneaza sa promoveze standardizarea industriei hoteliere, oferind solutii fara forma si fara sens. Dimpotriva, dorinta este in esenta de a imbunatati calitatea serviciilor hoteliere prin produse de top, disponibile intr-o gama cat se poate de diversificata, dar si sfaturi practice si sugestii in fata clientilor care sunt din ce in ce mai vigilenti si obisnuiti sa stea in hoteluri care le ofera confort maxim. Surprinderea lor pozitiva nu poate face decat bine hotelului sau pensiunii pe care o dentineti si, desigur, sporirea afacerii. Un hotel care se adapteaza la clientela sa este  cu siguranta mai atractiv si va avea mai mult succes in pastrarea oaspetilor sai.

Si nu vorbim despre hotelurile viitorului, nici despre hotelurile din trecut, ci vorbim despre hotelurile de astazi. In acest sens, va recomandam sa apelati cu incredere la magazinul sanito.ro, care vine constant cu oferte ce nu pot fi refuzate, deoarece calatorii isi traiesc sejururile in prezent. Desi este intotdeauna bine sa anticipam, iar investitiile de acum vor totusi utile pentru cativa ani.

Multumirea clientilor este o cerinta obligatorie pentru orice hotelier care se respecta. Nu mai exista loc de compromisuri pentru ca este suficienta o recenzie proasta pentru ca intreaga locatie sa fie evitata. Insa, cu ajutorul produselor potrivite, chiar daca este vorba doar despre micutele flacoane de sampon sau sapunuri, veti avea gratitudinea celor care va calca pragul. Alegeti sanito.ro pentru a va multumi clientii!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top