Stiri

Aeroportul Internațional Iași și compania Blue Air anunță trei noi zboruri sezoniere spre insulele grecești Mykonos, Zakynthos și Heraklion, din iunie 2022!

Aeroportul Internațional Iași și compania Blue Air anunță trei noi zboruri sezoniere spre insulele grecești Mykonos, Zakynthos și Heraklion. Acestea vor fi operate începând cu luna iunie 2022 și vor avea câte două frecvențe pe săptămână.

Mai multe destinații pe Aeroportul Iași înseamnă mai multe oportunități de călătorie pentru cei care folosesc Iașul ca punct de plecare spre destinațiile dorite. Grecia este una dintre cele mai iubite destinații de vacanță, ținând cont de gradul de încarcare ridicat pe zborurile charter din sezonul trecut, patru dintre rutele operate fiind spre plajele vechii Elade. Îi îndemn pe ieșeni și nu numai să profite de noile destinații anunțate de partenerul nostru Blue Air și de ofertele de vacanță ce vor fi puse la dispoziție. Totodată, ne bucurăm că aeroportul nostru rămâne un obiectiv de interes pentru companiile aeriene, precum și un partener de încredere”, a spus Romeo Vatră, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

Reamintim că în luna decembrie Blue Air va introduce curse regulate spre Dublin, iar  începând cu luna martie 2022, odată cu redeschiderea bazei la Iași, va opera zboruri permanente spre Barcelona (El Prat), Paris (Charles de Gaulle), Roma (Fiumicino), Bruxelles (Zaventem) și Köln, cu două frecvențe săptămânale.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top