Buna Ziua Iasi

Afla de ce marketing-ul online este esential

Consumatorii apeleaza din ce in ce mai mult la internet pentru deciziile lor de cumparare. Acest lucru face marketingul pe Internet mai important decat oricand. Potrivit studiilor, pentru a efectua cercetarea preliminara a preturilor si a produsului, consumatorii apeleaza la cercetarea pe internetul mobil si pe retelele sociale inainte de a lua deciziile finale de cumparare.

Prin comunicare personalizata regulata, accesibila, puteti construi relatii cu potentiali si clienti cu marketing pe Internet. Acest lucru serveste ca un contrast puternic cu zilele marketingului de masa, o tactica care incet-incet dispare. Inca nu esti convins ca marketingul pe Internet este directia in care ar trebui sa mearga compania ta? In general, cei care folosesc o agentie care se ocupa de marketing precum optimizare SEO Bucuresti beneficiaza enorm!

Comercializarea produselor printr-un punct de vanzare cu amanuntul fizic este mult mai costisitoare decat comercializarea lor pe Internet. Costurile recurente ale intretinerii si inchirierii proprietatii nu sunt relevante pentru marketingul pe Internet. In plus, pentru a fi afisate in magazin, nu trebuie sa iti umpli rafturile si vitrinele cu marfa. In consecinta, iti poti mentine costurile de stocuri scazute, comandand stocul in conformitate cu cererea, in loc sa il comanzi anticipand cererea folosind publicitate online.

Fara sa iti faci griji cu privire la plata orelor suplimentare catre angajati sau la orele de functionare, marketingul pe internet va ofera libertatea de a va mentine intreprinderea deschisa 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Clientii vor gasi, de asemenea, incredibil de convenabil sa faca cumparaturi pentru serviciile si produsele voastre de pe Internet, pe propriul program. Cand le este convenabil, ei pot naviga in magazinul  de comert electronic in orice moment al zilei si pot plasa comenzi.

Prin construirea unui profil al preferintelor clientilor tai si al istoricului de cumparaturi, marketingul pe Internet iti permite sa personalizezi ofertele pentru acestia. Poti face oferte directionate care sa reflecte fidel interesele lor, urmarind informatiile despre produse si paginile web pe care le viziteaza potentialii clienti. De asemenea, pentru a te ajuta sa cresti valoarea vanzarilor de catre consumatori, puteti obtine date pentru planificarea campaniilor de vanzare incrucisata cu informatiile disponibile din urmarirea vizitelor pe paginile web.

Cand vine vorba de cresterea nivelurilor de retentie a clientilor si de a construi relatii cu consumatorii, internetul este o platforma cruciala. Trimitand un e-mail de urmarire pentru a-i multumi consumatorului si a confirma o tranzactie, poti incepe relatia cu piciorul potrivit atunci cand efectueaza o achizitie din magazinul  online.

Poti ajuta la mentinerea relatiei si ofera o nota personala, trimitand clientilor in mod regulat oferte speciale care sunt personalizate pentru ei. De asemenea, poti contribui la crearea unui sentiment de comunitate pe site-ul vostru web invitand acesti clienti sa trimita recenzii despre produse pentru articolele pe care le-au cumparat. Poti depasi toate barierele distantei utilizand marketingul pe Internet folosind promovare Google Ads. Fara a infiinta magazine locale, poti vinde produse in orice parte a natiunii sau chiar dincolo. Acest lucru va extinde in mod semnificativ piata tinta. In plus, fara a deschide o retea de distribuitori in diverse tari, poti construi o companie de export.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top