Stiri

Afla totul despre SevaEvents

In ceea ce priveste organizarea unei nunti este foarte important sa ai stabilita o lista prealabila cu principalele responsabilitati pe care trebuie sa le urmezi. Astfel, inca primul lucru pe care trebuie sa il ai stabilit este data evenimentului, urmata de locatia aferenta acestuia.

Sa vedem in continuare care sunt criteriile importante pentru fiecare aspect in parte.

Locatia

Daca in principiu ai deja stabilita clar o anumita locatie in care iti doresti sa se desfasoare intreg evenimentul, atunci trebuie sa te interesezi din timp de disponibilitatea acesteia. Cu cat incepi mai repede cautarile, cu atat grijile vor fi mai putine. In general, pentru un eveniment, ideal este ca rezervarile sa se faca cu ce putin un an inainte.

Stilul evenimentului si decorul aferent acestuia

Tipul evenimetului trebuie sa fie in stransa le gatura cu locatia. Fie ca iti doresti o nunta in aer liber, ori un botez intr-o locatie rupa din poveste de dimeniuni medii, sau o cununie civila intr-un cadrul intim si placut, astazi totul este posibil cu ajutorul restaurantului Seva Events, care dispune de o gradina impecabila din toate punctele de vedere si de doua saloane care se diferentiaza din punct de vedere al design-ului si al capacitatii.

Capacitatea locației

Este important sa ai intocmita o lista prealabila si posibilii invitati, intrucat iti va fi mai usor sa alegi locatia si sa eviti micile neplaceri, precum:

O locatie prea mare, cu numar mic de invitati va face ca sala sa para goala, iar o locatie prea mica, va da impresia de inghesuiala si va crea un discomfort pentru invitati.

Restaurantul Seva Events, pune la dispozitia ta doua locatii absolut impresionante, respectiv doua saloane, ce pot fi amenajate conform tipului de eveniment si mai mult decat atat, conform dorintelor fiecarei persoane in parte. Restaurantul Seva Events iti pune la dispozitie doua saloane spatioase si elegante, dar si o gradina de poveste de-a dreptul impresionanta datorita amplasamentului, dar si a design-ului, care va fi special amenajata in functie de tipul evenimentului si de cerintele pe care le ai.

Saloanele sunt special concepute pentru nunti, cununii, botezuri si nu numai. Poti organiza orice tip de petrecere intrucat dispunem de locuri numeroase si mai mult decat atat, toate vor fi realizate conform dorintelor si exigentelor tale.

Seva Events – pentru evenimente de vis

De la sala perfect amenajata la decoratiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist pana la tinutele spectaculoase ale invitatilor surpriza, Dj, solutii de sunet si filmare, receptie si parcare – totul va fi spectacular si organizat cu cea mai mare atentie de la cel mai mic detaliu in parte. Misiunea restaurantului Seva Events  este nici mai mult, nici mai putin decat pregatirea ireprosabila si impecabila, acompaniata de o petrecere memorabila si absolut spectaculoasa!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top