Stiri

Al treilea Orange smart shop din țară, deschis la Iași

Al treilea Orange smart shop din țară, deschis la IașiCel de-al treilea Orange smart shop s-a deschis săptămâna aceasta la Iași, pe strada Anastasie Panu nr 52. Magazinul, cu program între orele 8:30 – 19:30 de luni până vineri și sâmbătă între 9:00-16:00, își așteaptă clienții cu o abordare personalizată a serviciilor și o experiență digitală de neegalat.
Produsele și serviciile disponibile pot fi testate într-un cadru cât mai apropiat de modul în care folosim tehnologia: acasă, la birou, pentru divertisment sau pentru sport.

Experiența de cumpărături
Orange smart shop este un magazin care reconectează oamenii cu tehnologia, un loc în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale.

orange-smart-shop-3

Vizitatorii sunt întâmpinați în magazin de către doi asistenți de vânzări care îi ghidează pe aceștia pentru reducerea timpului de așteptare. În plus, există un sistem de queue management prin care consultanții Orange sunt informați în avans de particularitățile fiecărei solicitări înregistrate și prin care clienții primesc notificare pe telefon când este rândul lor, pe ecranele din magazin fiind expusă și fotografia angajatului care va prelua fiecare client în parte.

Vodafone Romania a deschis cel mai mare si modern magazin propriu din Iasi

Clienții pot localiza magazinul prin aplicația My Account, au vizibilitate asupra stocurilor, au opțiunea de a programa vizita în shop, de a rezerva și comanda produse online și de a le prelua din magazin.

Universul Orange smart shop
În spațiul central, numit „Shop”, se află două mese interactive cu ecrane tactile de 42” la care clienții își pot crea abonamentul dorit cu ajutorul unui consultant Orange, prin selectarea serviciilor și resurselor pe care le consideră potrivite.

orange-smart-shop-2

În universul „Acasă” ei pot testa serviciul Orange TV și să descopere dispozitive inteligente pentru casă, cum ar fi cântarul pentru copii, baby monitor sau becul inteligent care funcționează cu aplicații pe telefoanele mobile.

La secțiunea „În mișcare”, clienții pot testa o gamă diversificată de peste 40 de telefoanele și tablete 4G, timp în care pot beneficia de Wi-Fi-ul gratuit. Vizitatorii regăsesc inclusiv soluția Wi-Fi on board, prin care își pot crea propriul hotspot 4G chiar și în mașină. În plus, la orice telefon 4G achiziționat clienții primesc cadou o baterie Power up pe care o pot înlocui cu una plină, oricând și în mod gratuit, în magazin. Pentru a beneficia de traficul de internet achiziționat atât pe telefon cât și pe tabletă, clienții pot alege pachetul Orange Share.

În zona de „Divertisment” pasionații de muzică pot testa o varietate de căști sau boxe wireless.

În zona de „Casierie” timpul de așteptare pentru plata facturilor a fost redus. Aici există și serviciile financiare pentru transferul de bani sau încărcări PrePay. În plus, Orange smart shop din Iași dispune de un Service în care se fac reparații sau actualizări de software.

orange-smart-shop-1

La biroul „Expres”, clienții pot solicita informații, face sesizări sau schimba SIM-ul. De asemenea, acesta este locul din care pot fi preluate produsele comandate online.

Oferta specială de lansare Orange smart shop Iași, valabilă până pe 3 decembrie 2015

§ Reducere 30 euro pentru orice telefon sau tableta 4G cu abonament nou sau reînnoire pe 24 de luni
§ Reducere 60 euro pentru orice telefon sau tableta 4G Samsung cu abonament nou sau reînnoire pe 24 de luni
§ Reducere 25% orice accesoriu
§ Reducere 50% orice accesoriu Samsung

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top