Stiri

Alege coafurile care ti se potrivesc

Alege coafurile care ti se potrivescToate femeile trec la un moment anume cand trebuie sa intre intr-un loc unde scrie mare salon infrumusetare Iasi, mai ales in acele momente cand trebuie sa mearga la nunti, cumatrii, botezuri sau alte evenimente unde se intregesc prieteni si familii. In Iasi exista peste 1000 de saloane de infrumusetare pentru fiecare buzunar. Diferenta, mai ales in functie de pret, dar consta in produsele folosite, aparatura si priceperea stilistului.

Chiar daca vecina sau prietenele tale au coafuri frumoase nu inseamna ca se potrivesc la toata lumea si din acest motiv este necesar sa apelezi la un stilist profesionist pentru a te indruma spre ceea ce ti se potriveste. Atunci cand esti pe mainile unui profesionist stie ca in functie de stilul tau de viata dar si de forma fetei si a parului te incadrezi pentru anumite coafuri.

Alt lucru de care trebuie tinut cont este faptul ca intre forma si culoare exista o legatura strans legata, unele coafuri atunci cand sunt pe culoarea potrivita schimba radical forma fetei facand orice femeie sa arate precum merita, scotandu-i in evidenta anumite trasaturi.

Coafuri cu impletituri
Impletiturile se poarta si acum, ele devenind din nou din ce in ce mai populare. Acest tip de coafura este perfect atat pe timp de zi cat si pentru seara, in functie de modul si stilul abordat. Impletiturile s-au reiventat prin metode noi folosindu-se diverse interpretari.

Onduleuri naturale
Acest stil este unul din cele mai simple dar si atractive in acelasi timp pentru ca pune in evidenta trasaturile fetei dar si culoarea si forma ochilor, buclele folosite pot sa-ti faca seara reusita in compania prietenilor sau a barbatilor.

Cocul prins intr-o parte, mai mult decat elegant
Un stil ce prinde foarte mult, intinereste persoana care foloseste o astfel de coafura dar ofera si un aer de mister astfel incat o rochie lunga, eventual neagra reuseste sa faca combinatia unei seri perfecte.

Stilul messy
Coafura de acest tip a fost folosita in mod repetat si a fost la moda in anul 2013, dar si acum se bucura de succes. Este potrivit pentru persoanele jucause, provocatoare, usor dezordonate dar atent studiate, wild si indraznet.

Orice femeie poate alege ceea ce i se potriveste, in functie de stilul de viata dar si de caracter.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top