Diverse

Alege-i pe cei mai buni in design!

 

 

Daca planuiesti sa faci o duzina de felicitari sau chiar mai multe pentru firma ta, atunci este cazul sa analizezi portofoliul firmei addigital.ro.

Aceasta firma se ocupa cu activitati de design, editare, prelucrare grafica si realizare de diferite materiale grafice, felicitari, poze, roll-up-uri si tot ce inseamana grafica digitala.

Firma addigital.ro vizeaza editarea computerizata de elemente de grafica, sigle, insigne, medalii, materiale de promovare in general, pregatite pentru productie, tiparire sau pentru postare in mediu online.

Importanta imaginii creste mereu in lumea comunicarii si a marketingului de astazi. Comunicarea a trecut de mult timp dincolo de simpla etapa a vorbirii si scrierii. Evolutia neincetata a tehnologiilor informationale si de telecomunicatii, favorizeaza utilizarea graficelor, deoarece site-urile web, blogul, retelele sociale etc.  sunt alcatuite in cea mai mare parte din imagini, text, sunet si / sau video.

Prin urmare, imaginea si designul grafic al unui site web sunt extrem de importante pentru companii. Culorile si imaginea companiei trebuie sa permita identificarea usoara a unei marci (culori, logo-uri etc.) si, astfel, ii transmite notorietatea.

Prin urmare, proiectarea grafica a unei companii trebuie sa fie realizata de experti reali in procesarea imaginilor, care dispun de mijloacele tehnice si tehnologice necesare indeplinirii unei astfel de misiuni.

Avantajele externalizarii off-shore a designului grafic pentru o companie se refera in principal la beneficiile serviciilor de inalta calitate, la un cost operational considerabil redus. De fapt, companiile offshore de servicii IT pot optimiza toate diferitele faze ale editarii fotografiilor si / sau imaginilor, adaugand functionalitati avansate, cum ar fi editare foto avansata, adaugarea de efecte artistice la fotografii, modelare de la desen, pictura si / sau ilustrare; crearea de grafica vectoriala, design 2D si / sau 3D, dezvoltand animatii, printre multe altele.

Totul devine simplu cand ai la dispozitie o firma profesionista ce poate realiza felicitari, poze, roll-upuri sau poate face chiar editare grafica.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top