Diverse

Alege produsul care ti se potriveste cel mai bine

Fiecare dintre noi are anumite preferinte in privinta produselor de curatenie si mai ales in privinta produselor pentru igiena personala. Uneori produsele nu tin neaparat de mirosul sau culoarea lor, ci de beneficiile pe care le aduc, mai ales daca vorbim despre sapun.

Alegerea  sapunului lichid poate fi o discutie generica pentru unii, consider ca este o alegere foarte importanta. De exemplu, exista sapun crema, pentru cei care doresc o piele fina si ingrijita, recomandat in special pentru femei. Mai exista si tipul de sapun spuma, care actioneaza la fel de eficient precum un sapun crema, dar carepoate fi folosit deseori  si ca un dezinfectant! Nu este o decizie simpla atunci cand trebuie sa alegi sapunul corespunzator, deoarece acesta poate avea efecte negative asupra pielii.

Pe site-ul magazinul Sanito.ro, am descoperit o gama foarte buna de sapun si detergenti. In aceasta categorie clientii pot cumpara sapun Tork, un produs foarte eficient si ieftin.

Sapunurile Tork sunt special concepute pentru a elimina bacteriile, in special pentru locurile in care circula un flux mare de persoane, in fiecare zi, precum institutiile publice, barurile si restaurantele.

Gama de sapun oferita de producatorul Tork prezinta produse de inalta calitate, cu preturi foarte convenabile.

De exemplu, ultima data cand am achizitioant sapun de la magazinul Sanito.ro, am cumparat sapunul lichid de 5 l, de la Tork.

Acest produs vine intr-o cantitate foarte mare, ce imi permite sa il distrbui in toata casa. De preferat, am mereu in casa doua dozatoare de sapun Tork, in ambele bai, plus unul in garaj si unul bucatarie. Acest tip de sapun lichid este usor parfumat, fin si cremos. Este un sapun delicat ce nu irita pielea sau ochii. Este un produs mult mai puternic decat restul sapunurilor din comert, deoarece acest sapun este recomandat si pentru cei care detin un restaurant sau bar.

Gama de produse Tork, de pe Sanito.ro, este foarte mare, iar acestia detin cele mai bune preturi. Cumparatorii au ocazia sa achizitioneze de la dezinfectanti de maini pana la odorizante de camera.

Personal, recomand tuturor sa isi faca cumparaturile pentru produsele de curatenie de pe Sanito, deoarece pot beneficia si de transport gratuit. Cei care comanda produse care sa depaseasca suma de 175 RON au parte de livrare gratuita. Magazinul Sanito.ro are o experienta de peste 12 ani, colaborand cu multe fime si institutii din Romania, fiind un furnizor de calitate.

Sanito detine un stoc foarte mare pe magazinul lor, iar clientii care doresc sa foloseasca sapunul Tork, pot incerca si dozatoarele Tork pe care le pot folosi la stocarea sapunului.

Acestea sunt dispozitive foarte igienice, deoarece, odata ce sunt amplasate pe unul dintre peretii incaperii, utilizatorul nu are contact decat cu butonul ce impinge cantitatea dorita de sapun pe maini. In acest mod, restul de sapun din doza poate fi pastrat intr-un mediu foarte steril.

Recomand, cu toata increderea, magazinul Sanito.ro, cel mai de incredere furnizor de produse pentru curatenie si dezinfectare, iar gama lor Tork detine numeroase produse de calitate inalta, la preturi fara concurenta.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top