Stiri

Alege un nume biblic pentru copilul tau

Alege un nume biblic pentru copilul tau
La nivel mondial, exista milioane si milioane de nume, insa nu toate sunt atat de cunoscute, referindu-ne de data aceasta strict la cele mai frumoase. In schimb, exista o sumedenie de nume pentru copii si care sunt intalnite pe orice continent. Ba, mai mult. Unele dintre ele nici macar nu mai tin cont de origine deoarece se gasesc atat in Europa, cat si in Asia sau America de Sud, lucru destul de ciudat.

In schimb, avem in Biblie o serie de nume, mai putin cunoscute dar care sunt foarte frumoase. De pilda, multe persoane care nu sunt atat de dedicate religiei au ales sa foloseasca un nume din Biblie pentru copilul lor. Din acest motiv, am analizat putin situatia si am ajuns la cateva concluzii destul de interesante, si care sunt explicate putin mai jos.

Tot ce trebuie sa stii despre aceste nume

Si daca tot le-am analizat de la inceput pana la sfarsit, am putut observa ca tot ceea ce reprezinta semnificatie nume nu are neaparat legatura cu religia sau credinta. Suntem surprinsi de faptul ca Biblia nu a tinut cont de asta si probabil acesta este motivul pentru care unele persoane le aleg pentru copii lor. Asa ca, nu uita de asta, si analizeaza foarte bine Biblia, deoarece s-ar putea sa gasesti niste idei foarte bune pentru numele copilului tau.

Cu alte cuvinte, acestea nu sunt dedicate doar pentru fete sau doar pentru baieti. Nu le-am analizat pe toate deoarece sunt mult prea multe, insa la nivel general iti putem garanta faptul ca ele sunt impartite foarte bine, si chiar la jumatate. Din acest motiv, nu iti face probleme deoarece posibilitatea de a alege un nume fruomos este una foarte mare.

Iar acum, iti vom da cateva exemple de nume de fete din Biblie, deoarece suntem siguri ca asta iti doresti. Astfel, ne-a atras atentia Edes, Ania, Ami, Mara si chiar si Bethany. Bineinteles, acestea sunt doar cateva din totalul de nume frumoase pe care le ai la dispozitie pentru fiica ta, insa suntem siguri ca si tie iti vor placea, ele reprezentand strict partea feminina pe care un nume trebuie sa o scoata in evidenta.

Si totusi, daca nici unul nu iti place, iti recomand sa analizezi foarte bine Biblia si sa iti alegi unul care iti place, deoarece posibilitatea de a face asta, este chiar foarte mare si suntem siguri ca nu vei regreta.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top