Diverse

Alegerea unor covoare bucatarie moderne

Un covor de bucatarie s-ar putea sa nu para o alegere intuitive. Dar, de fapt, poate face minuni pentru a oferi o anumita caldura si personalitate in ceea ce este in mod traditional o camera in care ne petrecem cel mai mult timp. Fie ca este vorba de un covor de bucatarie pozitionat intre insula si dulapuri, un covor de dimensiuni mari sub masa, sau un cobor mic la aragaz, un covor de bucatarie va poae imbunatatii spatiul de gatit. La urma urmei, majoritatea bucatariilor prezinta in mod traditional pereti simpli sau dulapuri coloare, ducand astfel la o potrivire mult mai usoara cu diferite modele de covoare.

Covoarele moderne de bucatarie sunt atat de elegante si moi, incat nu iti vei mai dori sa pleci din bucatarie. Dar iti vor face si casa sa para special conceputa. Cu desenele indraznete si varietatea de culori, exista modele pentru toate gusturile aici. Chiar daca locuinta ta este minimalista, eleganta, contemporana sau undeva intre ele, unul din modele gasite la Davo Pro va functiona cu viziunea pe care o ai. Daca vrei sa achizitionezi un covor ieftin, ai ajuns unde trebuie.

Covoarele de bucatarie sunt concepute pentru a seta fundalul mai primitor si pot adauga culoarea sau o textura placuta atat de necesare.

Urmatoarele idei sunt menite sa iti arate cum te poti utiliza de covoare moderne de bucatarie in propria casa:

  1. Poti aseza doua covoare modern de bucatarie in forma de “L” pentru a proteja suprafetele de mers.
  2. Alege un covor de bucatarie pentru a-l amplasa in centrul bucatariei, devenind astfel vedeta locuintei.

Daca casa pe care o ai este decorate in stil modern, contemporan, minimalist sau orice alt stil elegant, un covor de bucatarie se potriveste perfect.

Covoarele de bucatarie ofera o modalitate excelenta pentru a condimenta decorul propriei case

Bucataria este un mediu unic in casa ta, astfel incat covoarele de bucatarie sunt concepute diferit. Deoarece sunt asezate intr-un mediu predispus la deversari de alimente si lichide, covoarele de bucatarie sunt de obicei fabricate din materiale mai rezistente la pete, astfel incat sa fie mai usor de curatat. Covoarele cu partea exterioara antiderapanta nu te lasa sa aluneci dupa varsarea accidentala a anumitor lichide.

Multe covoare bucatarie sunt fabricate din fibra olefinica, polipropilena si materiale sintetice similare. Aceste materiale rezista la pete, mucegai, abraziune si lumina solara, ramanand in acelasi timp o suprafata confortabila pe care sa stati. Daca stati in picioare pentru perioade lungi de timp, in momentul in care pregatiti masa sau spalati vase, i-a in considerare si varianta de covoare cu tenta vesela pentru a-ti schimba starea in bine.

Covoarele de bucatarie, sunt de asemenea o modalitate excelenta de a condimenta decorul casei, fara a iesi din tipar. Foloseste un covor vesel, plin de culoare pentru a adauga culoare si textura in jurul aparatelor de buatarie, cee ace poate fi adesea plictisitor la baza. Covorul de bucatarie cu diferite modele este alegerea perfecta pentru spatiile ce au la baza culori pastelate si simple.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top