Stiri

Alegeți EXPERTOPTIC pentru o nouă pereche de ochelari de vedere

În ziua de azi, tot mai mulți tineri se confruntă cu probleme vizuale, iar asta este cauzat în special de ecranele gadget-urilor. Din păcate și copiii cu vârste fragede intră în această categorie, și, de multe ori, sunt nevoiți să poarte ochelari pentru o perioadă lungă de timp. Dar printre aceștia se numără și o parte care nu știu că au nevoie de corectarea vederii pentru a nu avea parte de agravare.

Este recomandat un consult optometric odată la ceva timp pentru a depista precoce dacă există sau nu probleme ale vederii. Într-o societate atât de digitalizată, unde ecranele sunt pretutindeni, puțini sunt cei care pot pretinde că au vederea bună și că nu au nevoie de corectură. Însă, pentru cei ce vor să verifice care este starea vederii lor, o pot face la EXPERTOPTIC, locul unde beneficiază atât de consultație, cât și de alegerea ochelarilor potriviți. În cele de mai jos puteți afla informații despre ce servicii oferă magazinele de optică medicală EXPERTOPTIC, care are mai multe locații atât în orașul Suceava, cât și în orașele Rădăuți, Roman, Botoșani și Fălticeni.

Ochelarii îmbunătățesc nu doar vederea, ci și aspectul fizic

Pentru mulți oameni, purtarea ochelarilor poate fi o adevărată corvoadă, în sensul că le creează impresia de aspect inestetic. Lucrurile nu trebuie privite din această perspectivă  negativistă, ci este interesant faptul cum o pereche de ochelari poate schimba o întreagă înfățișare.

Contează mult ce ochelari alegeți să purtați, întrucât aceștia trebuie să se plieze după mai multe criterii. Mai întâi, contează fizionomia feței, întrucât o pereche greșită de rame vă poate mări sau, după caz, micșora fața. Această alegere o puteți realiza cu sprijinul cuiva drag sau cu personalul din magazin care vă poate pune la dispoziție mai multe variante din care să alegeți.

Apoi, culoarea este un aspect la fel de important, fiindcă trebuie să știți că ochelarii pe care îi veți purta vor trebui asortați cu ținutele, deci optați pentru ceva care să se potrivească cu garderoba dumneavoastră.

Ultimul, dar nu cel din urmă criteriu ce trebuie avut în vedere este ca ramele pe care le alegeți să se potrivească cu lentilele. Este important de știu că nu orice tip de lentilă se pliază pe orice fel de ramă, iar acest lucru se datorează grosimii lentilelor care variază în funcție de dioptrii.

La EXPERTOPTIC aveți parte de reparații ale ramelor de ochelari

Timpul este o resursă prețioasă, mai ales în vremurile acestea, iar când vă confruntați cu o problemă vă doriți o rezolvare cât mai rapidă. Dacă sunteți în căutare de reparatii rapide rame ochelari Suceava, aflați că la EXPERTOPTIC puteți avea parte de acestea, în unele situații chiar pe loc.

Poate părea greu de crezut, însă echipa EXPERTOPTIC știe cât de important este timpul pentru fiecare persoană și, de aceea, încearcă să vă pună la dispoziție soluții prompte pentru problemele pe care le întâmpinați cu ochelarii de vedere.

Alegeți să efectuați un consult pentru a depista din timp eventualele probleme ale vederii, iar dacă doriți detalii suplimentare le puteți găsi pe site-ul oficial.

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top