Business

Alternativa la plata cu cardul la pariuri

alternative-plata-cu-cardul

Te-ai lovit vreodată de dificultăţi atunci când încercai să efectuezi o depunere cu cardul la una din casele de pariuri la care deţii un cont? Sau ţi s-a întâmplat vreodată să uiţi datele de pe cardul bancar şi să nu poţi efectua o depunere, având doar bani cash în buzunar? Pentru toate aceste situaţii neplăcute, ai venit în locul potrivit, deoarece pe parcursul acestui articol vom trece în revistă mai multe alternative pentru plata cu cardul la numeroase case de pariuri, alternative care cu siguranţă îţi vor fi de folos cândva.

Depunere prin Skrill

O primă alternativă la depunerea cu cardul de debit sau de credit la pariuri este Skrill-ul. În trecut, Skrill purta numele de Moneybookers, ajungând uşor-uşor să fie una din cele mai cunoscute modalităţi de plată în mai multe ţări de pe Glob, dar şi în România.

Skrill reprezintă o variantă sigură, utilă şi foarte uşor de folosit, atât la pariurile sportive, dar şi în viaţa de zi cu zi, pentru plăţi, transfer de sume, şi aşa mai departe. Despre Skrill putem spune că se aseamănă destul cu PayPal-ul, păstrând proporţiile. PayPal-ul reprezintă şi el o modalitate de plată viabilă, sigură şi utilă, însă care nu a prins prea bine şi la noi în ţară.

Pentru a deschide un cont la Skrill nu ai nevoie decât de câteva minute pentru a-ţi oferi datele personale şi o adresă de mail la care să ai acces. Totodată, prin Skrill poţi obţine şi un card Mastercard, care va apărea în aplicaţia ta online şi va putea să fie accesat în orice moment, card ce va funcţiona la majoritatea ATM-urilor de la noi din ţară.

Aşadar, Skrill reprezintă o variantă  foarte bună pentru depunerea la agenţiile de pariuri de la noi din ţară, unde mai adăugam şi faptul că marea majoritate acceptă depuneri prin Skrill.

Depunere prin Neteller

Despre Neteller putem spune că este un portofel, unul electronic care este folosit destul de des în lumea pariurilor sportive, deşi nu este atât de cunoscut şi folosit la noi în ţară precum Skrill, cel mai sus menţionat, de exemplu. Totodată, taxele sunt destul de ridicate pentru acest serviciu apărut în anul 1999 la agenţiile de pariuri şi jocuri de noroc. De altfel, Neteller putem spune că ar trebuie să mulţumească agenţiilor de pariuri şi jocuri de noroc, deoarece cu ajutorul acestora, compania a supravieţuit.

Aşadar, Neteller este o variantă pentru a-ţi depune bani pe contul tău de pariuri sportive, însă nu una la îndemâna tuturor, mai ales din cauza taxelor percepute.

Depunere prin Paysafecard

Probabil una din cele mai comune posibilităţi de plată în lumea pariurilor este Payasafe card. Nu trebuie să faci nimic decât să te deplasezi la un terminal de plăţi tip PayPoint sau SelfPay şi să soliciţi un cod Paysafecard în valoare de “X” lei. Codurile Paysafecard sunt pe diferite sume, cel mai mic fiind de 25 de lei.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top