Sports

Cum instalezi aplicatia Betano

aplicatia-betano

Instalarea aplicaţiei Betano pe terminalul mobil nu reprezintă deloc o operaţiune prea dificilă, însă chiar şi aşa, o parte din noii pariori nu se descurcă să îşi descarce aplicaţia pe telefonul mobil. Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol îţi vom explica, pas cu pas, cum să instalezi aplicaţia Betano pe telefonul mobil, indiferent că deţii un telefon cu sistem de operare iOS sau Android.

Cum instalezi aplicaţia pe un smartphone Android?

Înainte de a-ţi spune cum să instalezi aplicaţia Betano pe un telefon cu sistem de operare Android, trebuie să te anunţăm că este necesar să ai un cont deja deschis la această casă de pariuri, vezi procesul de creare cont Betano, înainte de a-ţi descărca aplicaţia.

Trebuie să accesezi browser-ul şi site-ul celor de la Betano, după care să urmezi câţiva paşi foarte simpli pentru a-ţi putea crea un cont gratuit, în doar câteva minute.

Odată ce ai terminat procesul de înregistrare şi creare a contului, trebuie să iei telefonul şi să accesezi Play Store (Magazin Play). Odată accesat magazinul, caută Betano. Aplicaţia are denumirea de “Betano – Pariuri Sportive”, deci îţi va fi foarte uşor  să identifici aplicaţia şi să o descarci.

Odată descarcată aplicaţia pe telefonul tău cu sistem de operare Android, nu îţi mai rămâne nimic de făcut decât de a o deschide, a te loga şi a începe să pariezi. Deci, totul durează maxim 3-4 minute, în funcţie şi de viteza de descărcare pe care o ai.

Cum instalezi aplicaţia Betano pe un smartphone iOS?

Şi pentru a descărca aplicaţia celor de la Betano pe un smartphone cu sistem de operare iOS, lucrurile sunt foarte simple.

Desigur, trebuie să deţii un cont la casa de pariuri Betano, iar, odată ce deţii un astfel de cont, nu îţi mai rămân de urmat decât doi paşi. Primul este acela de a deschide “App Store”, aşa cum este denumit magazinul de aplicaţii pe telefoanele cu iOS, iar ulterior să cauţi Betano.

Odată identificată aplicaţia, apeşi pe “Descărcaţi”, aştepţi ca aplicaţia să fie descarcată. Odată descarcată aplicaţia în telefonul tău, nu trebuie decât să o deschizi, să te loghezi şi să începi să pariezi.

De ce să alegi aplicaţia şi nu browser-ul?

Probabil că mulţi se întreabă de ce să îşi încarce telefonul cu încă o aplicaţie, din moment ce pot să parieze destul de uşor direct din browser, chiar şi de pe telefonul mobil.

Pai, înainte de toate, cel mai mare avantaj al aplicaţiei Betano pentru telefonul mobil, ţine de rapiditate. Mai exact, aplicaţia Betano pentru mobil rulează mult mai rapid decât website-ul.

Totodată, ai posibilitatea de a rămâne mereu conectat pe cont, lucru ce nu se aplică şi pentru cei ce aleg să parieze direct din browser. De altfel, odată descarcată aplicaţia în telefon, se şi recomandă  să alegi opţiunea de a rămâne logat în contul tău Betano.

Alt avantaj este acela de a putea să urmăreşti meciurile live, direct din aplicaţia Betano, lucru ce nu se aplică dacă pariezi pe telefonul mobil de pe browser. Pentru a putea urmări un meci live, trebuie doar să ai suma de 1 leu în cont, astfel încât balanţa ta să fie pozitivă.

Aşadar, există nenumărate avantaje pentru care să alegi aplicaţia Betano pentru telefonul mobil şi să nu mai pariezi din browser pe telefonul mobil.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top