Stiri

Am sau nu nevoie de lenjerie modelatoare?

Lenjeria modelatoare nu este un trend nou. A apărut acum câteva sute de ani, pe la curțile regale din Europa, când femeile purtau corsete destul de dure din dorința de a avea talii cât mai subțiri. Dar, odată cu modernismul, acest tip de lenjeria a suferit un declin, doar să revină în atenția femeilor câteva decenii mai târziu.

Azi, e suficient să aruncăm un ochi la vedete să vedem că și ele preferă lenjeria modelatoare. Adevărul e că această lenjerie îți oferă o soluție rapidă pentru a te putea bucura de forme ale corpului mai bine definite. Poți scăpa de micile imperfecțiuni ale corpului pentru a putea purta ce îți dorești (o rochie mai mulată sau o pereche de pantaloni pe corp).

Dar, cine are nevoie de astfel de lenjerie? Și cum îți dai seama dacă are rost să investești în lenjerie modelatoare?

  • Este o alegere personală

Îți dorești să porți o fustă sau rochie creion, dar nu vrei să se vadă acele mici ”aripioare” de pe șolduri sau liniile de la chilot? Atunci lenjeria modelatoare te poate ajuta. O pereche de chiloți modelatori cu talie înaltă pot face ca aripioarele să dispară ca prin minune, iar talia ta să pară mai subțire.

Bineînțeles, trebuie să fii conștientă că lenjeria modelatoare nu te va ajuta să porți obiecte vestimentare ce nu-ți sunt potrivite ca mărime. Doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată te va ajuta să dai jos kilogramele nedorite. Lenjeria modelatoare ajută la îmbunătățirea aspectului fizic prin netezirea formelor corpului. Dar, atât lenjeria cât și hainele trebuie să aibă mărimea potrivită pentru tine.

Așadar, poți purta lenjerie modelatoare dacă îți dorești un aspect fizic mai bun, imediat. Este soluția ideală pentru a scăpa de colăcei când ai de mers la un eveniment și vrei să te asiguri că rochia se va așeza bine pe corpul tău. De asemenea, tot dacă îți dorești, poți purta lenjerie modelatoare zilnic, pentru a te simți mai bine când porți hainele preferate.

  • La ce să fii atentă când alegi lenjeria modelatoare pentru tine

Pentru că această lenjerie acționează pe baza compresiei (pune presiune asupra țesutului pentru a-i da un aspect mai ferm), este foarte important să alegi mărimea potrivită. Fie că e vorba de chiloți modelatori, brâuri, body-uri sau alte elemente de lenjerie, este esențial ca mărimea aleasă să fie potrivită pentru corpul tău.

De ce e mărimea atât de importantă? Pentru ca să te bucuri din plin de beneficiile lenjeriei modelatoare, această trebuie să se așeze bine pe corpul tău. Trebuie să ofere un grad de compresie, dar fără a fii prea strâmtă. Și trebuie să fie suficient de confortabilă, dar fără a fi largă, pentru că în acest caz nu mai produce efectele dorite.

În plus, lenjeria modelatoare ce este prea strâmtă poate crea probleme medicale. Când gradule de compresie e prea mare, poate interveni senzația de amorțeală, din cauză că sângele nu mai circula corespunzător. Deci, nu alege o mărime mai mică doar pentru că îți dorești efecte mai dramatice. Vei arăta superb și cu mărimea potrivită pentru tine. Pe lângă asta, te vei simți confortabil în lenjeria modelatoare aleasă. Dacă nu te-ai gândit la o astfel de achizitie sau lenjeria modelatoare nu este, pur și simplu, pe lista ta de priorități, aruncă o privire pe www.evanoir.ro, cu siguranta te vei convinge ca aceste produse nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba ta.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top