Diverse

Aparatul de aer conditionat Daikin, ideal pentru incalzirea institutiilor

Am observant cat de eficient este aparatul de aer conditionat Daikin la incalzirea institutiei in care lucrez dupa ce am facut o paralele onesta intre incalzitul cu sobe pe lemne si cel prin centrala cu calorifere din anii trecuti. Cand aveam soba de teracota, in pauze ne certam care sa stam langa ea si fiind prea incinsa in partea din mijloc, mi-am lasat de multe ori bucati din materialul sacoului sau al bluzei lipit de ea.

Ne-am ars bluze, fuste si pantaloni sintetici care au intrat in contact direct cu usitele metalice supraincalzite. Din pacate si astazi soba de teracota a ramas si ocupa locul degeaba, in timp ce noi stam inghesuiti!

Caloriferele din tabla au rupt la randul lor multa imbracaminte, fiindca table taioasa si-a facut datoria de cate ori am trecut periculos de aproape de ele.

Cand utilizam sistemele clasice de incalzire in scoala, cel mai rau era in zilele de luni. In cancelarie tremuram cu totii si din cauza acesta raceam si ne luam multe concedii medicale. Peretii reci atat de multe zile se incalzeau foarte greu. Dupa vacante ne era la fel de greu.

Aparatul de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A Inverter 12000 BTU ne ofera caldura uniforma si constanta de care avem nevoie in cancelarie si in prezent el costa cu 9% mai putin, adica 2400 de lei.

Dispozitivul are un consum foarte redus de electricitate, astfel ca managerul a analizat toate posibilitatile de incalzire a institutiei si si-a dat seama ca incalzirea cu ajutorul aparatului de aer conditionat costa cel mai putin si se realizeaza doar apasand pe un buton.

Avem un manager priceput, gandeste practic, asa ca a montat panouri solare performante care sa suplineasca avariile la sistemul de alimentare cu energie electrica si a cumparat si mai multe generatoare.

In prezenta acestui aparat putem corecta teze, discuta intre noi, fiindca este silentios 100%, incalzeste fara sa ne deranjeze.

De la managerul meu am luat exemplu si am extins si in apartament aparate de aer conditionat in toate camerele fiindca ele folosesc in tot timpul anului: vara ne ofera racoarea de care avem nevoie, iar iarna caldura.

Va recomand sa nu mai faceti sobe in casa si sa ocupati loc pretios cu ele, ci sa montati aparate de aer conditionat!

 

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top