Diverse

Aparatul ortodontic, solutia pentru dinti drepti si zambet perfect!

Oamenii cu dantura perfecta sunt foarte norocosi. Sa ai dinti perfect aliniati, fara sa ai nevoie de interventia medicului ortodont si sa mai fie si alb-stralucitori ca zapada este o sansa pe care nu o au multi.

Stomatologia a evoluat mult in ultimul timp, incat astazi la clinicile de calitate premium din tara se pot face interventii cu roluri multiple: in estetica dentara, in pastrarea sanatatii dintilor si in restaurarea lor. Iata care sunt lucrarile de calitate premium de care pot beneficia pacientii clinicii stomatologice Dental Premier:

Ortodontie: Aparatul ortodontic se alege de catre un medic ortodont bun cu cu experienta in montarea acestor instrumente de corectare a pozitiei dintilor care asigura egalitate de sanse in fata periutei a tuturor dintilor. Medicul stomatolog pune in centru atentiei interesul pacientului, de aceea alege cele mai bune aparate, realizate din material foarte bune. In viziunea stomatologului sanatatea tuturor dintilor este plasata pe primul loc si pe locul al doilea estetica acestora, de aceea nimeni nu trebuie sa se supere, cand medicul decide ca aparatul dentar trebuie sa fie vizibil.

Evident ca la Dentalpremier.ro exista o gama variata de aparate dentare la preturi accesibile si ultima noutate este aparatul dentar  invizibil, care poate fi din aur si se realizeaza dupa scanarea computerizata a suprafetelor si se aplica pe suprafata interioara a dintilor.

Implantul dentar rapid. Fiecare etapa este judicios cronometrata, astfel incat in 24 de ore pacientul pleaca acasa cu o lucrare fixa care se comporta asemenea danturii sale naturale pe care a pierdut-o.

-albire dentara profesionala cu laser

-stomatologie pentru copii

-toate serviciile legate de stomatologie, incepand cu tratarea cariilor, pana la fatetare.

La clinica prezentata mai sus se ofera o gama variata de aparate dentare din cele mai bune materiale, medicul fiind cel care decide ce se potriveste mai bine fiecarei categorii de pacienti.

Aparatele dentare sunt: fixe sau mobile, metalice sau cu fir de safir vizibile sau invizibile.

Preturile aparatelor dentare pentru o arcada sau doua sunt afisate pe site-ul oficial al clinicii, ceea ce dovedeste transparenta totala. Din analiza preturilor rezulta complexitatea fixarii aparatului dentar, fiindca exista etape obligatorii inainte de montarea acestuia. Etapele premergatoare fixarii aparatului dentar sunt:

-consultatia atenta facuta de ortodont cu experienta atat pentru alegerea tipului de aparat, cat si pentru stabilirea nevoii de indreptare a dintilor, care poate fi pe o arcada sau pe ambele arcade.

-amprenta si model. In cazul copiilor, medicul trebuie sa dovedeasca mult tact si multa rabdare ca amprenta sa fie perfecta.

-planul de tratament

-sedinta foto diagnostica.

Persoanele care se afla in cautarea unui cabinet stomatologic foarte bun are posibilitatea sa verifice atat pozele de pe site facute inainte si dupa lucrare, dar si evaluarile pacientilor.

Fostii pacienti sunt filmati in timp ce relateaza experientele pozitive pe care le-au avut la clinica Dental Premier. La fel de persuasive sunt si fotografiile pacientilor inainte de interventie si dupa ce aceasta a avut loc.

Parintii trebuie sa se grabeasca sa isi duca micutii la aceasta clinica pentru indreptarea dintilor, fiindca este mai usor de corectat dantura stramba la o varsta cat mai frageda.

Si pentru adultii care au probleme cu pozitia dintilor se gasesc solutii eficiente.

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top