Stiri

Aranjarea dormitoarelor in functie de culoarea preferata

Aranjarea dormitoarelor in functie de culoarea preferata
De cele mai multe ori, designul casei noastre este atat de important, incat trebuie sa ne straduim cat putem de mult sa il aranjam in functie de preferintele noastre. Si aici, vorbim atat de mobila sau decor, cat si de culoarea peretilor si a lenjeriilor de pat, asta, in special daca stii ca este foarte important pentru tine sa fii cat mai relaxat in momentul in care doresti sa te odihnesti.

Ei bine, dupa lungi studii, s-a descoperit faptul ca pentru orice persoana, culoarea este foarte importanta. Acesta, ar trebui sa fie motivul de baza pentru care trebuie sa te axezi si tu sa-ti creezi o atmosfera cat mai placuta in dormitor si care pur si simplu te relaxeaza doar la o singura privire. Spre exemplu, una din cele mai avantajoase magazine este chiar Karo Boutique, acesta punand un accent mai mare atat pe o singura culoare a coverturilor de pat de exemplu, cat si pe diversificarea lor.

Alege culoarea care ti se potriveste si care te relaxeaza

Incepem cu cea mai comuna culoare, iar aceasta este cu siguranta alb. Este una dintre cele mai placute si relaxante culori, atat pentru un dormitor, cat si pentru o camera de zi. Fiind culoarea care iti da senzatia de puritate, te ajuta foarte mult sa te odihnesti cat mai bine, insa, daca pentru tine, albul simplu este prea mult, atunci poti apela la cateva culori putin mai inchise si calde, ca de exemplu auriul. Astfel, aceasta combinatie, iti va crea o senzatie de relaxare mult mi puternica, si care te va ajuta mult mai usor sa te odihnesti.

Albastru, este o alta culoare foarte recomandata de specialisti, in special pentru copii, dar nu trebuie sa fie neaparat un punct de reper acest aspect. Adevarul, creativitatea si relaxerea sunt doar cateva din starile pe care o culoare placuta de albastru ti le poate oferi in momentul in care te pui pe pat, si din acest motiv, va trebui sa analizezi cat mai bine nuanta, deoarece daca pentru tine este mai placut un albastru inchis, atunci contrariul sau, nu te va ajuta foarte mult.

Iar ultima culoare pe care trebuie sa o studiezi, in special daca esti femeie, este tocmai rosul. Fiind potrivita in special pentru persoanele a caror personalitate este una activa si agitata, rosul este perfect ca fiind culoarea dormitorului, atat pentru perete, cat si pentru perdea sau covertura patului. Aceasta se mai poate combina cu usurinta cu un alb puternic, daca rosul simplu este prea tipator, deoarece din punct de vedere al senzatiilor oferite de aceste doua culori, este exact ce ai nevoie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top