Stiri

Aroma de cafea de la Teo’s Cafe prin centrul istoric al Iasului

Aroma de cafea de la Teo's Cafe prin centrul istoric al IasuluiDupa o saptamana aglomerata si plina de treaba, nimic nu se compara cu o plimbare la pas prin centrul istoric al orasului Iasi, acolo unde este imposibil sa nu dai peste Teo’s Cafe. Un loc linistit si prietenos de unde poti cumpara cea mai prietenoasa cafea.
Teo’s Cafe este una din cele mai vechi cafenele de acest gen din orasul Iasi, acum cativa ani si-au inceput planul iar acum au ajuns sa existe in fiecare mare oras din Romania. Pe langa atmosfera calda si primitoare, fiecare bautor de cafea are posiilitatea de a afla multe din secretele aromei unei cafele bine macinate si aromate.

In Iasi, ii gasiti in locuri precum: Pietonalul Stefan cel Mare Iasi; Food Court Iulius Mall Iasi; langa Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor; langa Facultatea de Medicina si Farmacie Iasi iar lista va continua in scurt timp.

In ziua destazi, orice persoana activa a incercat cel putin o data o cafea, noi va recomandam ca odata ce iesiti la o plimbare prin orasul Iasi sa incercati astfel de cafea care poate fi preparata pe gustul fiecaruia.

NU poti fi bautor de cafea daca nu incerci Teo’s Cafe

Prepararea cafelei a ajuns sa fie o arta, fiecare preparator are secretele si retetele proprii, asa ca va recoamndam cu drag sa incercati Teo’s cafe, una din cele mai vechi coffee shop-uri din Iasi.

Hai si tu in weekend la o cafea !

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top