Stiri

Noodle Pack si Emanuel’s Pizza s-au deschis la Iulius Mall

Noodle Pack si Emanuel’s Pizza s-au deschis la Palas MallDe curând, food court-ul din Iulius Mall Iaşi şi-a îmbogăţit oferta gastronomică cu doi noi operatori. Iubitorii delicioasei pizza au la dispoziţie locaţia Emanuel’s, iar cei care preferă gastronomia chinezească pot opta pentru oferta Noodle Pack.
Emanuel’s propune reţete delicioase pentru gusturile tuturor pofticioşilor. Noua locaţie îi îmbie pe clienţii Iulius Mall Iaşi cu sortimente apetisante de pizza şi preparate din carne de pui. Meniul include 18 sortimente de pizza, personalizate pentru gusturile variate ale clienţilor.

Preparatele sunt realizate de bucătari cu experienţă, special pregătiţi pentru a face cea mai bună pizza. Cei care vor să se delecteze cu meniuri americane pot alege crispy şi burgers, iar cei care preferă un strop de prospeţime au la dispoziţie trei tipuri de salate, cu pui, şuncă şi brânză.

012

Cel de-al doilea operator nou din food court, Noodle Pack, le propune clienţilor Iulius Mall savoarea bucătăriei asiatice, prin noodles, celebrii tăiţei care au cucerit preferinţele culinare din întreaga lume. Astfel, cei pasionaţi de aromele specifice gastronomiei Orientului Îndepărtat se pot delecta cu feluri de mâncare gustoase, ingredientele vedetă fiind noodles. În meniu se regăsesc noodles simpli sau din făină de orez, combinaţi cu pui, pui la grill, pui shanghai, crispy, curcan sau somon fume. În plus, nu lipsesc delicioasele „pacheţele de primăvară”.

03

Noodle Pack, din food court-ul Iulius Mall, este locul care te invită într-o incursiune în bucătăria asiatică, prin condimente originale, esenţe îmbietoare şi reţete exotice.

022

In perioada ce urmeaza, in cadrul Palasului se vor mai deschide cateva locatii in care se va putea manca bine, mai multe informatii si detalii in scurt timp.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top