casti de copiat
Stiri

Aspiratorul nostru cel de toate zilele

Aspiratorul nostru cel de toate zilele
Oamenii care aleg sa-si cumpere unele electrocasnice o fac din doua motive, unul ar fi cel ca se muta la casa noua si vor anumite aparate sa le aiba de calitate si noi, iar a doilea motiv este pentru ca s-a stricat aparatul folosit. Atunci cand cumperi un lucru nou ai atat de mare grija de el de parca ar fi de portelan dar odata cu trecerea timupul atentia nu mai este atat de intensa ca la inceput, la fel ca si cu telefoanele mobile, cand sunt noi toata grija si atentia este pe ele dar dupa ceva timp nu mai sunt la fel de pretioase.

Dincolo de toate acestea o idee buna pentru un produs ce nu trebuie sa lipseasca din masina nimanui este aspiratorul auto, acesta nu este precum alte aspiratoare casnice care fac viata femeii mai usoara ci un produs ce bucura barbatul din plin atunci cand are grija de propria masina fie ea personala sau cea de la job.

Aspiratoarele pentru acasa sunt acele electrocasnice de care nu ne putem lipsi niciodata, uneori stam si ne gandim cum puteau bunicii nostri sa faca maturi si cu ele sa dea prin toata casa pana aceasta ramanea luna de curatenie, acum tehnologia moderna ajuta oamenii sa aiba mai mult timp liber oferind posibilitatea la un efort minim la indeplinirea taskului atunci cand vine vorba de muncile din casa. Desi acestea sunt diferite si preturile variaza in functie de performante, pana si cel mai ieftin aspirator reuseste sa faca oamenii sa fie mai relaxati atunci cand vine vorba de curatenie.

In copilarie imi aduc aminte de acei vecini care cand dadeau cu aspiratorul trezeau tot cartierul, un zgomot infernal care te facea sa bati cu furculita in calorifer sau eventual daca aveai rabdarea necesara cand prindeai vecinul pe scara il intrebai curios “da ce faceai la ora aia cu tot zgomotul ala in casa” si el raspundea “pai am adt cu aspiratorul ca sa fac curatenie in casa” iar eu si acum imi amintesc cum bateam covoarele pana a ajuns si in casa noastra primul aspirator. Lucru care m-a salvat de multe ore de chin, batutul covoarelor se rezuma la mutatul mobilei din casa, strangerea covorului, transportul acestuia pana la batatorul de covoare, 2 ore de batut covoarele si aceasi operatiune de la inceput pentru punerea lui inapoi, un adevarat chin al multor generatii de copii.

Clasicul aspirator are si el acum un frate mai modern, robotelul care este d eultima generatie si aspira singur , acesta putand fi programat sa-si faca treaba la ce ora vrea fiecare. Tehnologia avanseaza iar muncile din casa incep sa devina incet incet o adevarata placere.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top