Stiri

Aspiratorul nostru cel de toate zilele

Aspiratorul nostru cel de toate zilele

Aspiratorul nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Indiferent daca va faceti singuri curatenie in apartament sau aveti pe cineva care face treaba asta contra cost.
Un aspirator trebuie sa aiba trei calitati extrem de importante: sa fie puternic, silentios si sa fie cat se poate de mic si de flexibil astfel incat sa poata fi depozitat usor oriunde. Sugestia noastra este simpla si de efect, trebuie sa investiti intr-un astfel de aparat pentru ca nu se schimba de la an la an, acesta poate fi folosit cu anii si va este extrem de util.

Si tu poti alege un model Zelmer pentru ca se pot incadra in cele trei calitati importante enumerate mai sus si va puteti convinge singuri citind randurile urmatoare. Dar inainte de asta, as vrea sa stiu cati dintre voi ati vrea sa intrati in casa incaltati ca in filme ? Dar cati dintre voi sunt certati pentru fiecare metru facut in casa in timp ce sunteti incaltati?

Aspiratoarele Zelmer sunt foarte bine construite astfel ele reusind cu adevarat sa ofere un raport calitate – pret. Ofera pe langa functia de aspirare si pe cea de spalare si inca una de strangere a apei avand un motor Eco Power care este foarte eficiend prin puterea de 1600 W, filtrul fiind unul de tip HEPA, adica mai pe scurt, calitate. Nivelul zgomotului este unul redus, daca ajungi de la job acasa tarziu de tot, nu este nevoie sa fii stresat ca iti deranjezi vecinii, dimensiunile acestuia fiind exceptionale pentru ca se poate manevra foarte lejer. Mai putem adauga si accesoriile care sunt multe la numar, acestea ajutandu-te sa ajungi pana si la cele mai mici locuri pe care nu le putei curata decat daca mutai mobila. In lista de avantaje se adauga si economia de energie pe care o fac aceste aparate Zelmer.

Tu ce tip de aspirator folosesti? Daca ar fi sa-l schimbi maine, ce ti-ai cumpara?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top