Evenimente

ATELIERE, ediția a VI -a, PRIME Iași, 6 aprilie

ATELIERE, ediția a VI -a, PRIME Iași, 6 apriliePRIME Iași organizează și în această primavară proiectul ATELIERE, constituit din trei workshop-uri ce se desfășoară simultan, susținute de specialiști din domeniu. Cea de-a VI -a ediție aduce în atenția studenților pasionați de Relații Publice și Publicitate domeniul copywriting-ului.
Tema proiectului- Copywriting: meserie sau talent? le va oferi studenților posibilitatea să-și completeze experiența scrierii de texte publicitare și să afle cât mai multe despre posibilitățile de manifestare a abilităților înnăscute. Totodată, domeniul incitant, încă neexplorat, va constitui contextul favorabil al desfășurării unor workshop-uri eficiente, cu o parte teoretică și una practică. Participanții vor simula, așadar, munca unui copywriter și vor afla ce anume presupune aceasta, care sunt calitățile ce îl pot face un profesionist.

Speakerii acestei ediții Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Oana Filip le vor oferi studenților șansa de a afla cât mai multe despre copywriting și posibilitatea de a exersa un talent, de a acumula unele cunoștiințe teoretice pentru a deveni un adevărat profesionist în acest domeniu.

ATELIERE, ediția a VI -a, PRIME Iași, 6 aprilie

Studenții pasionați de copywriting sunt așteptați, odată cu începerea înscrierilor, să completeze formularul de pe pagina oficială a proiectului. În cadrul fiecărui workshop există un loc gratuit în urma acceptării provocării lansate de PRIME Iași.
Mizăm pe creativitatea participanților pentru conceperea unui slogan în cadrul unei campanii de lansare a unui produs inexistent pe piață, berea la plic. Acest exercițiu, dincolo de beneficiul direct, va fi un prim pas către provocările acestei ediții. Până la urmă, o să vorbim despre lumea fascinantă a copywriting-ului.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top