Stiri

Attitude este o altfel de sala de sport in Iasi!

Imbinam relaxarea cu miscarea astfel incat toti cei care ne calca pragul sa revina cu placere intr-o atmosfera linistita, calma, frumoasa, curata. Fiecare client este important pentru noi si ii dedicam atentie maxima astfel incat sa plece plin de energie, relaxat dupa o zi de munca sau inainte de a merge la serviciu.

La noi rezultatele chiar se vad foarte repede! Avem clienti care dupa doar doua-trei sedinte au strans cureaua, la propriu, 1-2 gauri…. O alta clienta a pierdut 9 centrimetri in circumferinta dupa doar o sedinta si renuntarea la sucuri!!! Da, la noi se poate!!!

Serviciile oferite de Attitude sunt:

Criosauna: sedinta dureaza intre 1-3 minute, se raceste suprafata superficiala a corpului cu temparaturi de pana la -180 grade Celsius si beneficiile sunt maxime pentru sanatate si frumusete. Are aplicabilitate in toate domeniile medicale.

Herbal sauna: sauna umeda in cabina individuala, capul ramane afara astfel incat caldura este foarte bine tolerata si starea de bine/relaxarea intervine foarte, foarte repede

Fitness wellness aquabike (cycling individual in apa), vacumagic (banda de alergare cu efect de vacuum – sedinta e de doar 30 minute, de doar 2 ori pe saptamana si rezultatele se vad foarte repede), roll magic (aparat de masaj al intregului corp), magic vib (prin vibratii muschii si contracta si se relaxeaza de x ori pe secunda si astfel se lucreaza intregul corp fara a depune efort), Magic sun&magic Wave (sezlong cu o forma relaxanta, masaj, muzica si lampile cu IR care incalzesc corpul, cresc metabolismul, reduc inflamatiile, transforma grasimea in acizi grasi si este eliminata mai repede din organism, etc). Toate echipamentele de fitness wellness au lampi IR.

– sala clasica de sport (ore de grup si antrenamente personale dedicate obiectivului fiecaruia);
– salina cu sare de Himalaya;
– nutritionist;
– masaj;

Adresa: Str. Octav Bancila Nr.1, Iasi, Romania
Contact: 0722 379 354
Parcare: Da
Program: 08:00 – 20:00 / Sambata 08:00 – 16:00 / Duminica 08:00 – 14:00
Web: http://www.e-attitude.ro

dsc_11612

 

dsc_11521

 

dsc_11671

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top