Stiri

Avantajele vaginoplastiei pentru inceperea unei noi vieti intime

Viata intima a unei femei depinde foarte mult de modul in care se simte in propria piele, daca este sau nu apreciata de catre partener, dar si de muschii vaginali care in timpul unei nasteri, spre exemplu, se pot dilata si poate rezulta o deschidere largita a canalului vaginal si un contact sexual cu rezultate mai slabe.

Nu numai nasterea poate duce la slabirea muschilor vaginali, ci si imbatranirea naturala. Disconfortul si rusinea prin care poate trece femeia pot fi diminuate si rezolvate cu ajutorul unei interventii simple, deloc inconfortabile si deloc costisitoare, ce poarta denumirea de vaginoplastie. Vaginoplastia poate salva, uneori, viata sexuala si chiar relatia.

Ce este vaginoplastia si ce avantaje are aceasta interventie?

Vaginoplastia sau reintinerirea vaginului, asa cum mai este numita aceasta interventie presupune ingustarea unei portiuni importante a vaginului, facand intrarea in vagin mai ingusta, intarind zonele vaginale lipsite de musculatura. Astfel, tot tesutul vaginal in exces este inlaturat, muschii sunt intinsi, iar placerea resimtita atat de doamne, cat si de parteneri va fi mult mai intensa.

Principalele motive pentru care femeile aleg vaginoplastia includ largirea vaginului in urma nasterii, pierderea placerii si increderii in timpul actului sexual, pierderea eficacitatii exercitiilor Kegel si chiar reprosurile aduse de partenerul de viata.

Sunt si cazuri mai delicate in care femeile pierd senzatiile si intensitatea stimularii resimtite in timpul actului sexual, dar si situatii in care doamnele nu mai pot retine tampoanele interne. Indiferent de motivul pentru care pacientele opteaza pentru operatia de vaginoplastie, cabinetul domnului doctor Panturu este deschis tuturor femeilor.

In urma vaginoplastiei, femeile isi pot imbunatati estetica vaginului, isi pot redobandi increderea in fortele proprii, pot reintineri viata intima si pot spori placerea din timpul actului sexual. Labioplastia, pe de alta parte presupune reconstruirea chirurgicala sau reducerea labiilor externe sau interne pentru a evita durerile si neplacerile din timpul actului sexual.

Costurile si rezulattele operatiei de vaginoplastie

O consultatie preliminara la domnul doctor Panturu poate determina increderea pacientelor ca acestea vor reusi sa obtina rezultatele mult dorite. O opinie calificata in ceea ce priveste obiectivele pe care si le propun doamnele si domnisoarele este mai mult decat necesara. Operatia in sine se va derula sub efectul anesteziei generale sau locale, pentru ca pacienta sa nu simta nimic. Procedura nu dureaza mai mult de doua ore, iar cicatricile vor fi exclusiv la nivel intern.

Vaginoplastia ajuta la reintinerirea vaginului si la readucerea acestui organ la aspectul de dinaintea nasterii. Odihna este recomandata pacientelor cateva zile dupa operatie, iar timp de 2-4 saptamani, simptomele vor scadea in intensitate. Exercitiile fizice si contactul sexual nu sunt recomandate o perioada de cateva saptamani, iar dupa o luna si jumatate, cu siguranta femeile iis pot relua activitatile de dinainte.

Vaginoplastia nu este o operatie cu costuri foarte ridicate, este dimpotriva o operatie mult mai ieftina decat reconstructia, marirea sau micsorarea sanilor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top