Evenimente

Balul de la Castel Iasi 2014

Balul de la Castel Iasi 2014Iașul se pregătește de Bal! Pe 30 are loc a treia ediție a evenimentului Balul de La Castel.
Fundația Serviciilor Sociale Bethany alături de Hotel Restaurant La Castel și Agenția Aquavita anunță ediţia a III-a a evenimentului Balul de La Castel, cel mai important eveniment caritabil al anului din regiunea Moldovei. Pe 30 mai, începând cu ora 19.00, Sala Ballroom va găzdui un eveniment de neuitat în prezența celor mai de seamă personalități ieșene și nu numai.
Cu o tematică specială – Cinemateca în alb şi în negru, Balul de La Castel îşi va impresiona invitaţii prin recrearea atmosferei filmelor alb-negru, caracterizate de farmecul și eleganța începutului de secol XX. Cei peste 300 de invitați vor lua parte la un scenariu alcătuit din momente de muzică, dans, pantomimă, împreună cu alte cadre deosebite, menite să reproducă atmosfera specială a temei.

Irina PĂCURARIU alături de Pavel BARTOȘ vor fi anul acesta gazdele Balului de La Castel, aducând, prin şarmul lor, un plus de eleganţă și umor în mijlocul evenimentului. De asemenea, alte nume celebre ale scenei românești precum Felicia Filip, Daniela Nane, Adrian Naidin, Olimpia Melinte şi Radu Ghilaş vor întregi, prin prestațiile artistice, scopul nobil și elegant al Balului.

Balul de la Castel Iasi 2014

Evenimentul care a intrat deja în tradiţia filantropiei locale îşi propune să creeze, în fiecare an, un cadru în care ieșenii își pot manifesta cu eleganță generozitatea și grija pentru cei în nevoie. Astfel, invitaţii şi susţinătorii Balului vor avea oportunitatea să își completeze colecţiile personale prin achiziţionarea unor obiecte de artă valoroase şi cadouri de colecţie în cadrul licitaţiei caritabile. Artiști plastici consacrați precum Nagy Oszkar, Silvia Radu, Constantin Radinschi, Ioan Papazoglu, Istvan Prihoda, Camelia Mitea, Gheorghe Popovici, Iulian Bordianu, Ceban Victoria vor fi prezenți, prin lucrările lor, la eveniment.

Balul de La Castel a fost inițiat în urmă cu 3 ani de Fundația Bethany cu scopul de a aduna fondurile necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi. Evenimentul s-a bucurat de mult succes în cele două ediţii precedente, lucru demonstrat de suma de 95.000 lei mobilizată – bani cu care Bethany a amenajat şi susţinut serviciile centrului propriu de recuperare pentru copii cu dizabilităţi. De asemenea, peste 350 de persoane importante din Iaşi au fost prezente la eveniment în ambele ediţii.

afis-balul-de-la-castel

Participarea la Balul de La Castel se poate face pe baza unei invitaţii în valoare de 500 de lei, valabilă pentru două persoane. Suma, reprezentând donația participanților pentru cauza evenimentului, poate fi achitată direct către organizatori sau în contul Fundației Bethany: RO17BACX0000000808906000 deschis la UniCredit Țiriac Bank SA. Scopul final al evenimentului este acela de a sprijini cei 35 de copii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţia Bethany.

Pentru rezervări, invitaţii şi mai multe informaţii despre eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la sediul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany – biroul zonal Iaşi, str. Varianta Uzinei nr. 1 sau la telefon/ fax 0232-278535, persoana de contact Georgiana Vieru, coordonator eveniment, e-mail: georgiana.vieru@bethany.ro, telefon 0766 680246. Detalii pe www.baluldelacastel.bethany.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top