Evenimente

Beneficiile curateniei generale intr-o incinta

Cand vine vorba de curatenie, intotdeauna va fi mult mai usor sa faci lucrurile ca la carte acasa, unde stii toate lucrurile de unde vin si unde le este locul. Ba mai mult, poti investi in solutiile de igienizare pe care le consideri adecvate de cuviinta nevoilor tale, cat si bugetului. Daca la domiciliu uneori mai lasi loc de compromisuri si poate mai comiti si greseli din care sa inveti pe termen lung, in ceea ce priveste curatenia dintr-o incinta, nu exista loc de greseli, nici de cele mai mici. Antreprenorii care detin un mediu fizic, respectiv o incinta, si cei care nu au investit intr-un proces vast de curatenie generala vad acum efectele negative pe care le-a avut ignorarea sau nepasarea – inciderea afacerii, demiterea sau demisiile angajatilor, boli de munca si nu numai, sanctionate pe masura de catre autoritatile competente.

Mai stim ca orice centru de activitate detine si un personal raspunzator de curatenie. Adesea e vorba de o singura persoana, iar atunci cand aceasta face curatenie intr-un loc si porneste la altul, imediat cel din urma va avea de suferit. Utilizarea unor tehnici si subsante adecvate pot preveni aparitiei murdariei pe termen lung, cat si dezvoltarea bacteriilor si aparitia unor incidente neplacute. Iar aici poate intra in joc o curatenie generala periodica, executata in mod atent de catre specialist, care ofera numeroase beneficii.

Beneficiile curateniei generale intr-o incinta

Curatenia industriala sau generala presupune ca fiecare colt, element sau suprafata sa fie atent menajate, igienizate si dezinfectate astfel incat rezultatul sa fie cel dorit – suprafete lucioase si stralucitoare, mediul de lucru sigur, aer cat se poate de sanatos, echipamente in perfecta stare de utilizare pentru o perioada cat mai indelungata de timp etc.

Iar toate aceste lucruri contribuie in mod evident la sanatatea celor din jur, la usurinta in desfasurarea atributiilor pe termen lung, la prevenirea aparitiei unor afectiuni medicale si inclusiv a accidentelor de munca, la reducerea costurilor asociate cu mentenanta dispozitivelor etc. Practic, prin intermediul unei firme specializate de curatenie birouri si nu numai, vei reusi sa economistesti atat timp si resurse, in mod evident si evitarea depunerii unor eforturi financiare pentru ca afacerea sa se mentina pe un trend ascendent si nu descendent. Nu asta isi doreste orice firma?

Un alt beneficiu e si faptul ca nu va mai trebui sa insisti temeinic si periodic pentru a te bucura de o curatenie de acest tip si ca-i va fi mult mai usor persoanei responsabile cu curatenia sa mentina ordinea pe amplasament.

Beneficiile nu se opresc aici! Verificarile ample ce pot avea loc pe nepusa masa vor avea acelasi rezultat benefic, in sensul ca persoanele raspunzatoare de calitate si de asigurarea sanatatii nu vor avea nimic de reprosat doar prin apelarea periodica la o firma de curatenie.

Recomandat e sa efectuezi o astfel de curatenie generala cel putin o data pe luna, in special acum, cand controalele sunt din ce in ce mai riguroase iar angajatii sunt tot mai expusi unor afectiuni diferse care le pot afecta puterea de munca.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top