Stiri

Bijuteriile handmade din rasina epoxidica transparenta

Stiati ca rasina epoxidica transparenta este ideala in procesul de creatie atat pentru bijuterii, figurine handmade cat si pentru alte proiecte de genul acesta.

Unul din avantajele principale este faptul ca rasina epoxidica transparent este inodora si timpul de uscare este unul foarte redus redus si anume de aproximativ 24 de ore de la turnarea in matrite. Acest material este ideal pentru turnarea in piese de dimensiuni mici sau pentru realizarea detaliilor unor piese de mica dimensiune si asta datorita maleabilitatii materialului. Orice utilizator a acestui material stie lucrul asta, astfel la 24 de ore de la productie poate incepe procesol de vanzare.

Domeniul bijuteriilor handmade a inceput sa fie foarte cautat si asta din dorinta de originalitate a creatorilor dar si din cauza faptului ca oamenilor din zilele noastre aleg diversitatea. Cu cat mai multe bijuterii cu atat mai bine. Femeile iubesc accesoriile indiferent daca sunt scumpe sau nu, important este sa fie cat se poate de speciale si unicate.

Pentru realizarea unor piese unicat, rasina se amesteca cu diversi pigmenti sau materiale precum culori, glitter sau bucati lemn. Efectul este unul inedit iar bijuteriile nu se sparg si rezista in timp iar culorile nu se sterg. Un alt lucru benefic dar si interesant in acelasi timp este faptul ca pentru procesul de finisare a bijuteriilor handmade realizate din acest material special nu se folosesc lacuri pentru luciu deoarece rasina epoxidica transparenta are deja acest efect. Piesele pot fi gaurite, frezate, slefuite cu hartie abraziva insa nu se recomandă datorita acestui strat exterior de luciu.

Ce poate fi mai simplu decat atat sa incepi sa-ti conturezi propriile modele si sa dai viata ideilor tale! Desi majoritatea femeilor cauta bijuterii scumpe sa stiti ca in ultimii ani multe dintre ele cauta si originalitatea si din acest motiv sunt dispuse sa scoata bani frumosi din buzunar. Bijuteriile sunt facute ca sa completeze tinutele doamnelor si sa puna in evidenta anumite zone ale corpului si din acest motiv toate femeilor vor sa aiba in posesie cat mai multe bijuterii indiferent de valoarea acestora.

Voi aveti si purtati bijuterii handmade realizate din diverse materiale?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top