Diverse

Bilete la teatru ieftine online prin Entertix

Cum sa gasesti bilete ieftine la Teatrul National? Secretul este site-ul entertix.ro si ce nu se poate face fizic se poate face online.

Cauta bilete ieftine pe site-ul entertix.ro

La prima vedere, acest sfat poate parea foarte obisnuit. Dar, poate ca iti amintesti ca ultima data cand ai comparat preturile biletelor pe diferite site-uri de vanzari bilete online, cel mai probabil, te-ai dus pe un site important, ai vazut ca toate biletele au fost epuizate si ai renuntat cu tristete.

Daca acesta este un spectacol de teatru foarte cunoscut, atunci este foarte posibil ca toate biletele sa fi fost deja cumparate. Cu toate acestea, cel mai adesea nu este asa. Exista bilete ieftine, care de obicei nu sunt distribuite uniform pe mai multe site-uri de bilete. In anii ’90, cand toate biletele erau inca pe hartie si se vindeau doar la casele de bilete din oras, nu intotdeauna gaseai un bilet adecvat la o casa de bilete, fiind necesar sa apelezi la mai multe tertipuri pentru a obtine locul dorit la premiera.

Biletul a devenit electronic, dar principiul nu s-a schimbat. In limbajul profesional, un astfel de sistem de a cumpara bilete ieftine online la teatru, este denumit „model de cote”. Prin urmare, pe site-ul entertix.ro poti vedea diferite locuri din sala, disponibile si la preturi ieftine.

Asadar, cand cauti bilete Teatrul National, uita-te la unele dintre cele mai mari site-uri de bilete si la site-ul entertix.ro si compara preturile. Ar trebui sa stii ca, de regula, pe site-ul entertix.ro exista informatii despre piesele la care iti doresti sa mergi.  Multi organizatori de evenimente pun astazi in vanzare bilete ieftine limitate. La fiecare lansare, pretul biletului creste. Cele mai vechi bilete costa cel mai putin. Cu cat evenimentul se apropie, cu atat pretul este mai mare. In practica, biletele la inceputul vanzarilor pot fi cumparate de cateva ori mai ieftine decat costa in ajun sau in ziua evenimentului.

Prin urmare, daca doresti sa economisesti banii, intra pe site-ul entertix.ro si plaseaza o comanda pentru a nu rata evenimentul si pentru a cumpara bilete ieftine.

Nu cumpara bilete ieftine de la oricine

Retelele sociale si site-urile clasificate sunt pline de oferte pentru vanzarea atat a biletelor pe hartie, cat si a biletelor electronice. In teorie, acest lucru poate economisi bani, dar in practica este periculos, deoarece in practica au existat o sumedenie de fraude.  In unele cazuri, se vand bilete false, in altele – reale, dar mai multor persoane simultan. Singurul sfat care te poate ajuta daca totusi decizi sa ai incredere intr-un strain si sa cumperi un bilet de la el, este sa vii din timp la eveniment. Asadar, poti verifica autenticitatea biletului sau poti fi primul care il prezinta la intrare.

Pe site-ul entertix.ro procesul de cumparare a biletelor este cel mai transparent. De exemplu, cumparand un bilet de pe entertix.ro, banii tai sunt retrasi de pe un card si „inghetati” pe platforma. Vanzatorul isi primeste banii numai dupa ce are loc evenimentul. In alte cazuri, nimeni nu da o garantie de 100%.

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top