Reduceri

Despre promotia SigmaNet de la RadioZu

logo_ofertasDe cateva zile la Radio Zu aud de o promotie ce pare foarte tentanta, magazinul online SigmaNet garanteaza zero pixeli morti pentru monitoarele sau televizoarele cumparate de la ei.
Acestia comercializeaza peste 20.000 de produse IT&C, de la simple carduri de memorie pana la cele mai noi aparitii in materie de Laptopuri, telefoane mobile sau camere foto. Ca exemplu de super oferta din spot, laptopurile Asus la care se ofera gratuit o geanta si un voucher in valoare de 50 de lei pe care il poti folosi ca reducere pentru cumpararea unui alt produs.

RadioZu se poate asculta in Iasi prin intermediul Impact FM pe 88,4 FM, care preia anumite emisiuni, una din cele mai importante fiind cea matinala cu ieseanul Daniel Buzdugan si Mihai Morar.

Imi aduc aminte de spoturile in care juca Daniel Buzdugan pentru Germanos si spunea de “buştuţ” si de garantie pe viata la telefoanele mobile, in spotul de la Radio Zu se precizeaza faptul ca SigmaNet ofera la produsele gen procesoare, hard disk-uri, memorii, placi de baza sau placi video, garantie pe viata, oricand se strica poti primi altele noi in loc, ceea ce reprezinta un super avantaj pasionatilor de jocuri si nu numai, lucru pe care nu-l ofera magazine precum eMag sau MarketOnline.

Oferta din spot suna la fel de bine precum “Un pret mai mic decat cel mai mic pret din Romania” campanie pusa in practica de catre MediaGalaxy sau Carrefour. Ar fi interesant de vazut si promotii precum oferirea diferentei de 10 ori daca in alta parte ar fi mai ieftin, astfel exista cocurenta mai mare intre magazine, iar noi, cumparatorii avem de castigat.

Mai bine accesati situl lor decat sa va povestesc eu de ofertele lor prezentate in spoturile de la RadioZu.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top