Stiri

Blue Air lansează un nou zbor extern din Iaşi

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, a anunţat că lansează opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bucureşti, Iaşi şi Bacău.

Din Bucureşti, în data de 15 iunie va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona. Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinaţie.

Din Bacău, Blue Air zboară spre destinaţiile: Atena, Bruxelles, Birmingham, Bologna, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart şi Torino.

“Preţul biletelor către noile destinaţii porneşte de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii şi partenerii lor de călătorie beneficiază de reduceri semnificative la biletele de avion şi la bagajele de cală. Odată cu lansarea noilor rute din Bacău, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, vom aloca cea de-a treia aeronavă pe această bază”, a declarat Carsten Schaeffer, Director Comercial Blue Air.

Compania operează avioane tip Boeing 737 şi are în derulare un program amplu de înnoire a flotei.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Inchirieri auto Otopeni

    January 14, 2020 at 2:08 pm

    Una din cele mai ieftine companii aeriene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top