rent a car iasi iasi
Stiri

Bomberman – unul din jocurile copilariei

Bomberman - unul din jocurile copilarieiCand era calculatoarelor digitale a inceput si in Romania, unul din jocurile cu care imi aduc aminte si acuma cu placere era Bomberman. Interesant era faptul ca se putea juca la dublu, impartind aceasi tastatura sau in retea, in multiplayer ceea ce garanta o distractie de nedescris. Tot ce trebuia sa faci era sa distrugi adversarii lasand bombe dar si piesele din jur pentru a obtine tot felul de bonusuri si upgrade-uri, important este sa te feresti si de bombele celorlalti jucatori pentru ca daca mori pierzi toate skill-urile adunate de pe harta.

Bomberman este un joc adresat atat copiilor cat si adultilor, scopul lui este distractia dar si dezvoltarea strategiei pentru eliminarea adversarilor mai ales in situatiile critice. Imi aduc aminte cum ne certam si monitorizam care e cel mai bun, sau cand iti omorai adversarul ii furai toate skill-urile pe care le colectase, era o distractie foarte frumoasa si simpla.

Acum jocurile sunt complicate, ai nevoie de un calculator cu resurse destul de performante pentru a juca un joc de ultima generatie, pe cand Bomberman mergea pe orice tip de calculator fara nici o problema.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top