Stiri

TeCOMMpatimesti ca nu ai vanzari? Vino la TeCOMM pe 6 noiembrie sa vorbim despre rezultate in eCommerce!

TeCOMMpatimesti ca nu ai vanzari? Vino la TeCOMM pe 6 noiembrie sa vorbim despre rezultate in eCommerce!Importanti jucatori din comertul electronic romanesc vor vorbi, pe 6 noiembrie, despre situatia curenta a pietei, despre tendinte si evolutii in e-commerce, nu doar pentru vanzari mai mari, ci mai ales pentru strategii de orientare catre client si loializarea acestuia, prin customer support si securitate a datelor. In e-commerce nu exista granite, piata este globala si trebuie sa ne adaptam cerintelor, sa urmarim ceea ce se implementeaza in afara tarii si sa experimentam cele mai noi tactici de promovare. TeCOMM ofera participantilor accesul la toate aceste informatii intr-un cadru organizat menit sa faciliteze networkingul intre diverse business-uri.

Ioana Barbu, Conversion Optimization Manager la Bitdefender, se afla printre speakerii prezenti la eveniment si va vorbi despre mindset-ul optimizer-ului si pasii de parcurs pentru optimizarea conversiei. Oferind exemple concrete, Ioana va explica rolul design-ului in cresterea conversiei, cum folosim elementele de persuasiune in materialele noastre si despre ce trebuie sa avem in vedere pentru a face un AB test corect.

Castiga 1 din cele 5 invitatii gratuite la TeCOMM

Workshop-ul se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de experienta, continand un capitol introductiv cu scopul de a ne alinia cu totii cunostintele.

Castiga una din cele 5 invitatii la TeCOMM #iasi din 6 noiembrie

Ioana lucreza in acest domeniu, al optimizarii conversiei, de mai bine de 3 ani si jumatate si are un background professional diversificat: a trecut prin grafica, programare, SEO si multe alte experiente care i se dovedesc utile. Este pasionata de ceea ce face si este incantata de ideea de a-si impartasi experienta.

Vino la TeCOMM sa o cunosti pe Ioana si pe cei 8 speakeri, specialisti in e-commerce, care i se alatura.
La eveniment vei afla ceea ce trebuie sa stie un proprietar de magazin online in momentul in care hotaraste sa investeasca in afacerea sa, fie ca e vorba de securitatea datelor, de customer support, sau de strategii de promovare in functie de piata tinta.

Inregistreaza-te acum pentru a beneficia de oferta 1+1!

TeCOMMpatimesti ca nu ai vanzari? Vino la TeCOMM pe 6 noiembrie sa vorbim despre rezultate in eCommerce!

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: TeCOMMpatimesti ca nu ai vanzari? Vino la TeCOMM pe 6 noiembrie sa vorbim despre rezultate in eCommerce! - Ia și click :: Iasiclick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top