Evenimente

BZN în concert la Iaşi, 6 iunie

BZN în concert la Braşov şi Iaşi, 6 iunieTrupa olandeză BZN revine în Romania. Dupa succesul avut la Sibiu în luna decembrie a anului trecut, soliştii formaţiei, Jan Keizer şi Anny Schilder, revin pe plaiuri autohtone cu show-ul „BZN Best of”. La începutul lunii iunie cei doi, însoţiţi de alţi 8 muzicieni, vor susţine două recitaluri de excepţie: pe 4 iunie la Braşov, la Patinoarul Olimpic şi pe 6 iunie la Iaşi, la Sala Polivalenta.
Cei care vor participa la concertul celebrei formaţii vor avea parte de două ore de muzică live şi vor fi purtaţi înapoi în timp pe ritmurile anilor ’70-’80 de melodii precum „Blue eyes, blue eyes”, „Dance dance” sau „Mon amour”.

BZN este unul dintre cele mai populare nume ale muzicii europene din anii ’70-’80. Trupa s-a lansat în 1966 sub titulatura de Band Zonder Naam (Trupa fara Nume), Jan Keizer şi Anny Schilder fiind cele doua voci de aur ale trupei.
În cei peste 40 de ani de carieră muzicală, aceştia au produs peste 40 de albume şi mai mult de 400 de melodii. În perioada ’70-’80 concurau pe scenele lumii cu ABBA, Beatles, Rolling Stone sau Pink Floyd. Trupa a suferit de-a lungul anilor modificări, atât ca gen muzical abordat cât şi ca şi componenţă. În formula cu Anny Schilder co-solist, alături de Jan Keizer, BZN a înregistrat cele mai mari succese.

Biletele pentru spectacol se pun în vanzare online pe bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si concertbzn.ro.
Show-ul „BZN Best of” este adus în România de către agenţia Impres Star din Sibiu.

BZN în concert la Braşov şi Iaşi, 6 iunie

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top