Stiri

C&A, H&M deschid magazine la Iasi si in tara

In plina criza, marii investitori stiu ca atunci cand e greu trebuie sa investesti pentru ca altfel sfarsitul este din ce in ce mai aproape. In toata tara se deschid noi centre de retail, de exemplu la Sibiu, Altex investeste in extindere 3 milioane de euro, in septembrie C&A va deschide o unitate ce se intinde pe 1.200 metri patrati in incinta complexului comercial. C&A este parte al grupului elvetian Cofra si a deschis pana in prezent opt magazine in Romania, al noulea se va deschide in Iasi in cadrul Complexului Palas si se va intinde pe o suprafata de 4.300 metri patrati.
Pe langa acestea au mai deschis magazine noi parfumeria Bouglas si brandurile de imbracaminte Poema si Musse.
Investitiile se invart in cadrul Shopping City Sibiu ce se intinde din 2006 pe o suprafata de 84.000 etri patrati inchiriabili, acesta s-a mai extins intre timp cu un Hypermarket Real si Carrefour, spatiul ce face legatura intre ele fiind luat de catre Altex.

Alt retailer ce va investi in spatii de vanzare este H&M, un brand mult asteptat de catre tinerii din Romania. Acesta a intrat pe piata in primavara acestui an, iar pana in prezent are magazine in Bucuresti si Brasov, dar din 15 septembrie acest an va mai deschide magazine in Cluj si Timisoara, mai precis in Iulius Mall Cluj Napoca si Iulius Mall Timisoara. Dupa cum probabil stiti acestea sunt malluri in care a investit ieseanul Iulian Dascalu, “stapanul” Iulius Mall Iasi si Palas Iasi.

Tot in aceasta toamna Hennes&Mauritz (H&M), va mai deschide doua centre la Bucuresti si Constanta. Se spera ca la finalul anului H&M sa poposeasca si la Iasi, oficialii brandului au anuntat deschiderea unui H&M la Iasi in cadrul proiectului Palas, dar acesta fiind inca in lucru, cu siguranta va mai trebui ca iesenii sa mai astepte pana vor putea cumpara de la magazinele H&M din orasul lor.

Odata cu deschiderea Palas Iasi s-au mai anuntat mari branduri ce vor poposi la Iasi, printre acestea se numara H&M, C&A, New Yorker, Hugo Boss, Hervis Sports, brandul rusesc de imbracaminte pentru femei OODJI, Tommy Hilfiger, KFC Drive 24Thru, Auchan, Segafredo Zanetti, Cafepedia, Restaurant La Mama, Corniche, Cinematograf iMAX si multe altele.
Cinematograful IMAX reprezinta filme 3D proiectate cu una din cele mai scumpe si performante tehnologii – IMAX adica Image MAXimum, aceasta tehnologie costand undeva la 2 milioane de dolari.

Zona de restaurante din Palas cuprinde pana in prezent KFC cu Drive, La Corniche, Mado, Mr. Pott, Quartz Cafe, Roc A Fella Cafe, Royal Pizza, Sindbad, Segafredo Zanetti si multi altii.

De curand, in United Business Center – componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi – si-a deschis noul sediu compania Travel Tech, furnizor exclusiv de solutii IT de inalta performanta pentru “Destinations of the World“, unul dintre liderii mondiali in distributia de servicii turistice.

Zona comerciala Palas este unica in tara noastra pentru ca se va structura pe doua categorii, una din ele este Palas Mall ce reprezinta 118 magazine ce se vor intinde pe o suprafata de 47.800 metri patrati inchiriabili si Palas Shopping Street ce reprezinta un bulevard de 38 de magazine ce se intinde pe 6.500 de metri patrati inchiriabili.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Se deschide primul restaurant Subway din Romania | Iasi 4u

  2. Pingback: New Look deschide primul magazin din Iasi la Palas | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top