casti de copiat
Diverse

Cadoul ideal pentru orice adolescent

Stim cu totii cat de dificili pot fi adolescentii. Fiind in acea etapa a vietii in care nu ii multumeste nimic, este cu atat mai greu sa faci un cadou care sa le placa.

Am incercat sa intru in mentalitatea unui baiat care va implini 16 ani si m-am intrebat ce imi doresc cel mai mult. Raspunsul mi-a venit dupa nici 2 minute: un laptop si tableta.

Fiind un client fidel pe site-ul magazinului Dwyn, stiam ca acestia dispun de o categorie dedicata produselor din gama laptop si tablete.

Pe site am gasit o multime de produse dar trebuia sa ma limitez doar la un unul singur. Am preferat sa achizitionez un laptop, deoarece stiam ca sarbatoritului ii va trebui pentru facultate.

Am ales un laptop de la HP modelul 250 G6, un laptop excelent la pretul oferit de Dwyn. In specificatiile acestuia sunt incluse informatii despre procesor, acesta fiind un Intel Celeron N3350 de 2.40 GHz, are un ecran de 15,6”, 4 GB RAM , un hard disk de 500 de GB iar placa video este una de tip integrata.

Efortul meu, intr-un final, a fost foarte apreciat, deoarece la cateva zile dupa ce am primit coletul de la curier i l-am dat sarbatoritului.

Acesta mi-a zis ca este un laptop foarte bun, deoarece poate fi folosit pentru multimedia dar si pentru office.

Recomand Dwyn Shop ca fiind printre cele mai bune magazine care comercializeaza electrocasnice si aparatura.

Site-ul lor detine o gama impresionanta de laptop-uri si notebook-uri foarte performate, la preturi extrem de accesibile.

Cei care doresc o metoda mai practica de a naviga pe internet pot explora zona dedicata produselor din gama tableta puse la vanzare pe Dwyn.

Magazinul include toate detaliile despre produsul respectiv iar, pentru neclaritati, acestia detin o adresa de e-mail la care clientii pot apela pentru un raspuns mai clar.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top