casti de copiat
Diverse

Sablare cu laser – un proces care a revolutionat tehnica industriala de curatare a diferitelor tipuri de suprafete

Echipamentele de sablare cu laser reprezinta ultimul trend din domeniu care a castigat din ce in ce mai mult teren datorita avantajelor pe care le ofera. Tehnologia cu laser permite sa se obtina rezultate mult mai precise dar si rapide astfel incat procedura este dusa la indeplinire mult mai eficient si se pot realiza norme de lucru mult mai mari.

In plus, prin a utiliza echipamente de sablare cu laser se creeaza noi oportunitati pentru companii dintre care amintim posibilitatea de a realiza rapid operatiunile de curatare dar si de a avea capacitatea sa cresteti numarul de comenzi realizate.
Despre procesul de sablare cu laser

Partea cea mai buna la sablare cu laser este aceea ca nu este necesar sa se utilizeze consumabile sau produse chimice pentru a duce la indeplinire procesul. Nu va trebui decat sa il conectati, sa il porniti si sa incepeti curatarea.
Curatarea cu laser a castigat multa popularitate datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera in comparatie cu metodele traditionale utilizate pana nu de mult. Insa, cel mai mare avantaj ramane imbunatatirea procesului de productie si obtinere unor rezultate superioare fata de orice alt tip de curatare a suprafetelor.
Poate sa inlocuiasca cu succes procesele vechi de curatare a suprafetelor si veti vedea ca si calitatea proiectelor dumneavoastra va fi mai ridicata. Costurile de intretinere sunt cu mult mai mici fata de cele necesare metodelor clasice.
Fasciculul laser actioneaza eficient pe suprafata materialului curatand eficient zona. Erorile sunt foarte mici sau chiar imposibile in momentul in care puneti in functiune echipamentul. Laserul emite impulsuri pe frecvente scurte, acest lucru insemnand ca fasciculul este asemanator cu niste mici gloante de lumina care sunt distribuite uniform pe suprafata si curata totul cu multa precizie.
In urma procesului de sablare cu laser rezulta mai multe avantaje decat cele mentionate iar acestea sunt urmatoarele:

  • Nu se folosesc alte resurse pentru punerea in functiune decat curent electric
  • Materialul de baza nu este deteriorat
  • Curatarea suprafetei este mult mai eficienta
  • Nu apar deseuri chimice
  • Zgomotul este redus
  • Nu se creeaza praf
  • Costurile de functionare sunt mult mai reduse

Profitati de avantajele superioare oferite de procesul de sablare cu laser

In plus, echipamentele de sablare cu laser sunt mult mai usor de integrat intr-o linie de productie intrucat nu exista pericole. Cu un instructaj corespunzator se pot folosi echipamentele in deplina siguranta chiar si daca este vorba despre un mic atelier.

Avand in vedere aceste avantaje veti avea toate motivele din lume sa apelati la aceasta metoda de sablare in locul oricaror alte metode clasice. Acum ce mai ramane de facut este sa gasiti un echipament potrivit pentru dumneavoastra din punct de vedere al capacitatii tehnice si sa il utilizati pentru a pune in aplicare toate proiectele pe care le aveti in minte.

Va asteptam pe website-ul nostru pentru a beneficia de solutii profesioniste care pot sa aduca proiectele dumneavoastra la un nivel superior de calitate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top