Stiri

Cadoul Special – cadouri corporate

Ce dar sa alegi pentru prietenii care s-au mutat in casa noua?

Mutarea in casa noua reprezinta o etapa speciala pentru fiecare dintre noi. Un spatiu primenit, cu acel miros placut de proaspat zugravit, cu piese de mobilier si tot ce trebuie la casa omului noi si alese dupa cum ne-am dorit, cu design interior gandit dupa preferintele noastre, toate fac part din acea stare de bine, din sentimentul atat de placut de acasa, intr-o versiune noua.

Iar daca suntem in postura de invitati  la un astfel de eveniment, care presupune inaugararea de casa noua a unor prieteni dragi, cel mai bine ar fi sa tratam cum se cuvine acest moment si sa ne straduim sa le surprindem pe gazde cu un cadou deosebit.

Daca avem ghinionul sa fim intr-o acuta lipsa de inspiratie, cel mai bine este sa verificam din timp oferta mai multor magazine, fie traditionale, fie online, vezi cadouri corporate Pasti si sa putem astfel sa avem la final cateva variante din care sa alegem un cadou special de casa noua.

Pentru ca este vorba despre prieteni apropiati, cu siguranta stim suficiente lucruri despre preferintele lor, stilul  care le este pe plac, pasiuni, hobby-uri, informatii care ar putea sa ne ofere ajutor in alegerea unui cadou inspirat. Asa ca nu ar fi cea mai buna idee sa recurgem la ideea comoda a optarii pentru o sticla de sampanie frumos ambalata sau un buchet de flori care, chiar daca au un aer festiv indiscutabil, pentru ca ar arata, intr-un fel, un soi de lipsa de interes pentru evenimentul atat de special in viata prietenilor nostri.

Si nu este vorba despre valoarea materiala a cadoului pe care il vom alege, ci in special de latura simbolica a acestuia.

Astfel, ganditi-va la ceva care ar putea sa marcheze intr-un mod special inaugurarea noii case a prietenilor si care sa le aminteasca mult timp cu placere de surpriza pe care le-ati pregatit-o.

O planta decorativa, care sa infrumuseteze pervazul unei ferestre, o rama realizata artistic, pentru fotografii, un obiect decorativ unicat, realizat hand made sunt doar cateva variante potrivite, care nu intervin in designul interior  deja conturat si care isi pot gasi cu usurinta locul in noua locuinta.

De asemenea, un cadou simplu, dar plin de efect, este si un set de portchei sau  brelocuri cu un design special, pentru cheile de la casa noua, astfel incat, prin aceasta surpriza deosebita, gazdele sa-si aminteasca de voi de fiecare data cand deschid usa casei.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top