concept trei iasi
Diverse

Calitatea si profesionalismul ne fac sa fim primii

Compania CopyService are ca domeniu de activitate service, vanzari, inchirieri copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri, copiatoare xerox profesionale, vanzarea consumabilelor originale si compatibile.  De asemenea,  se asigura service imprimante (si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante, consumabile originale si compatibile pentru Canon, Konica Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. Toate echipamentele oferite, sunt selectate personal si amanuntit de specialistul in servicii de acest gen. Prin urmare, un copiator utilizat de la compania CopyService , va satisface standardele de calitate, la un pret mult mai accesibil.

Garantie de brand

Echipamentul inchiriat si utilizat, este un dispozitiv destul de modern si functional, care poate satisface cele mai inalte cerinte ale clientilor. Prin urmare, copiatoarele si consumabilele pe care le ofera compania CopyService, vor dura mult timp si iti vor permite sa economisesti in mod semnificativ banii pentru stadiul achizitionarii de noi echipamente. In cazul in care compania ta nu isi poate permite sa cumpere un set de echipamente noi, de ultima generatie, trebuie sa iei in considerare cumpararea sau inchirierea unui copiator utilizat. In acest caz, vei face o economie impresionanta care poate fi directionata catre alte nevoi ale companiei tale. Daca tu crezi ca prin cumpararea unui dispozitiv utilizat vei avea consecinte negative, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece, compania CopyService ofera o garantie de brand pentru toate echipamentele, in functie de modelul ales.

Avantaje la inchiriere copiatoare

Echipamentul utilizat a trecut deja printr-un fel de “test de timp” minim, ceea ce inseamna ca acesta va functiona intr-un mod stabil. Inchiriind copiatoarele utilizate, vei avea beneficii maxime la costul financiar minim. Fiabilitatea si durabilitatea, impreuna cu economiile semnificative, vor fi atuurile companiei tale, pentru  atunci cand vei putea sa cumperi echipamente noi.

Compania CopyService este un partener acreditat. Pentru clienti, acest lucru inseamna ca intreaga gama de produse, cum ar fi, imprimanta a3 second hand, copiator Konica Minolta si multe alte imprimante multifunctionale Canon sau Konica Minolta,  achizitionate de la aceasta firma, au fost aduse absolut legal si au suport complet in garantie.

In plus, inginerii companiei de service copiatoare au fost instruiti si au certificate care le permit sa efectueze atat service in garantie, cat si post garantie pentru toate echipamentele de birou. De asemenea, compania vinde si asigura service pentru imprimante si copiere de birou, multifunctionale Xerox, HP si Samsung.

Daca nu esti gata sa cumperi echipament nou, atunci poti cumpara de la CopyService materiale precum toner Xerox si cartuse imprimante, placa video intel hd graphics si multe altele. Acest echipament este achizitionat de la firme de renume si este supus unei verificari tehnice complete in centrul de service. Pentru toate echipamentele de birou folosite, se ofera garantia companiei.

De asemenea, de aici poti inchiria echipament de birou. In functie de nevoile tale, se pot selecta imprimante laser de birou sau oricare alt dispozitiv de birou de care ai nevoie, pentru a fi oferite spre inchiriere pe termen scurt sau lung. Si, bineinteles, se pot achizitiona aproape toate consumabilele pentru echipamentele de copiere si imprimare: toner, cartuse, piese de schimb, precum si alte resurse de care ai nevoie.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top