Evenimente

Campionatul Național de Grătar Golden Brau la Iași, 26 – 27 mai

276769_380324385336505_1734704284_nÎn weekendul 26 – 27 mai, Golden Brau organizează la Iași a doua etapă a „Campionatului Național de Grătar”, ce se va desfasura în parcarea Iulius Mall. Pasionații de grătar pot forma echipe de minim 2 și maxim 4 persoane și se pot înscrie la competitie sâmbătă, 26 mai, începând cu ora 10:00. Castigatorii selectiei de sambata vor trebui sa isi demonstreze inca o data maiestria in pregatirea preparatelor la gratar in finala locala a „Campionatului Național de Grătar Golden Brau”, ce va avea loc in data de 27 mai.
„Campionatul Național de Grătar Golden Brau” a început pe 19 mai la București și se desfasoara si in orasele: Iasi, Ploiesti, Arad, Craiova, Galati si Cluj. Marea Finală va avea loc la Bucuresti in weekendul 21 – 22 iulie 2012, iar echipa castigatoare va primi marele premiu de 5.000 euro.

Campania “Campionatul Național de Grătar Golden Brau” este promovată pe diverse canale media online și offline, cu un accent puternic pe social media. Consumatorii Golden Brau pot viziona spotul pe posturile de televiziune și pot afla informații de ultima oră despre competiție pe website-ul www.goldenbrau.ro și pe pagina oficială de Facebook a mărcii: http://www.facebook.com/GoldenBrau.

grill-masters-bucuresti

“Ne dorim ca și vara aceasta să aducem marca Golden Brau cât mai aproape de consumatori și să demostrăm că acolo unde sfârâie grătarele nu există ospăț adevărat fără un Golden Brau rece ca gheața. Îi îndemnăm pe toți iubitorii de grătar să ni se alăture pe toată perioada competiției Campionatul Național de Gratar și desigur, pe fondul consumului responsabil, să savureze o bere Golden Brau alături de concurenții favoriți”, spune Paul Markovits, Marketing Director, HEINEKEN România.

Pe durata celor două zile de concurs, la Iași, pe lângă spectacolul culinar în aer liber, publicul va putea urmări diverse momente artistice, va putea participa la concursuri cu premii și va avea parte de o mulțime de surprize plăcute: momente de comedie, de acrobație și un concert susținut de trupa lui Mihai Mărgineanu. În cadrul competiției de la Iași vor participa și echipe formate din jurnaliști, bloggeri și cititori ai blogurilor.

În etapa care a avut loc la București, în weekend-ul 19 – 20 mai, creativitatea, îmbinarea gusturilor preparatelor cu cel al berii Golden Brau și prezentarea inedită au fost principalele criterii pe baza cărora echipele participante au fost evaluate. Juriul , format din Maestrul berar Doru Cătănescu, Expertul bucătar Cristi Oprea și prezentatorul Emil Mitrache, a ales echipa Grill Masters, care va merge în Marea Finala din 21-22 iulie.

andreea-mantearaluca-lazarut

Andreea Mantea și Raluca Lăzăruț au coordonat echipe formate din jurnaliști, bloggeri și cititori ai blogurilor și au preparat cu măiestrie bucate delicioase. Supravegheată îndeaproape de un juriu exigent, întrecerea gastronomică dintre vedete a fost câștigată de echipa Ralucăi Lăzăruț, care a reușit să încânte publicul prezent cu talentele sale culinare.

Despre Golden Brau
Berea Golden Brau a fost produsă pentru prima dată în fabrica din Craiova, în anul 1998 și face parte din portofoliul HEINEKEN România. Calităţile și reţeta originală au fost răsplătite de-a lungul timpului cu 7 medalii în cadrul competiţiei internaţionale Monde Selection Bruxelles (2003, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011). Golden Brau este o bere cu gust echilibrat, făcută cu grijă şi atenţie de maeștri berari pricepuţi, experimentaţi și dedicaţi meseriei lor. Investițiile făcute în această marcă au transformat-o în una dintre cele mai apreciate beri de pe piața românească.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: A fost la Iasi Campionatul National de Gratar Golden Brau | Iasi 4u

  2. Pingback: Castigatorii Campionatului National de Gratar Golden Brau din Iasi | iasivezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top