rent a car iasi iasi
Stiri

Q’usine- petrece timp de calitate

Pe meleagurile Bucovinei, la poalele muntelui Rarău se află un orășel cu totul special. Înconjurat de păduri și dealuri, Câmpulung Moldovenesc este o oază de relaxare pentru turiștii care aleg să renunțe pentru o perioadă la viața agitată din marile orașe. Deși pare uitat de lume, este un loc în care se întâmplă lucruri frumoase, iar chipurile prietenoase ale oamenilor îți dau sentimenul că ești acasă.

Dacă ai ajuns pentru prima dată aici și habar nu ai încotro s-o apuci, sau cum ai putea să-ți petreci timpul în acest mic oraș, îți sugerez ca după ce ți-ai bucurat plămânii cu aerul prospăt de munte și te-ai minunat de frumusețea peisajelor, să treci pe la Q’usine pentru a-ți răsfăța papilele gustative cu ceva bun de mâncare. Situat în inima orașului, Q’usine vine cu un concept total diferit, ei îți propun să lași mâncarea tradițională pentru ’’la mama acasă’’ și să încerci rețete noi, extravagante. Nu este un simplu restaurant, ci locul unde poți savura pe îndelete o cafea deosebit de aromată cu muzică bună în surdină sau purta cele mai dichisite conversații însoțite de un pahar cu vin de calitate. Tot la Q’usine ai ocazia să intri în povestea unei piese de teatru și să participi la evenimente care depășesc granițele locale.

Fiindcă pun multă pasiune în ceea ce fac și au simțit nevoia de a oferi mai mult și a fi mai aproape de oaspeții lor, au ales să le comunice prin intermediul Ziarului Q’Street Journal. Recent scoase de sub tipar, paginile lui îți aduc adevărate surse de inspirație și idei cool de a-ți petrece timpul.


*click pe imagine pentru a rasfoi revista.

Așadar, în timp ce sorbi din cafea, răsfoiește-l pentru a-i cunoaște și istoria sau pentru a afla alte curiozități despre aceasta, de exemplu, știai că populara ’’cafea lungă’’ conține mai multă cofeină decât un espresso? Mai poți citi interviuri cu oameni mișto, descoperi principalele obiective turistice pe care nu trebuie să le ratezi sau ce evenimente urmează să aibă loc în oraș vara aceasta.

Te invit să intri în atmosfera Q’usine și să te lași sedus de specialitățile din meniu care vor uimi chiar și cele mai pretențioase papile. Pasiunea pentru arta culinară se resimte în savoare fiecărui fel de mâncare pregătit până la cel mai mic detaliu. Personalul tânăr garantează servicii impecabile și îți vor face cu bucurie recomandări.

Sunt sigur că îți vei dori să poposești la Q’usine, dar dacă faci parte din tabăra celor care nu cred până nu văd, las mai jos link-ul turului virtual din interiorul localului realizat de Id-entity.

Have fun there!

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Deschiderea Partiei Rarau - Campulung Moldovenesc - EPoX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top