Stiri

Cand se va lansa ultimul sezon din Game of Thrones

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura ultimul sezon din celebrul serial Game of Thrones. Acesta a fost anuntat pentru 14 Aprilie dar unele zvonuri precum ca debutul ultimului serial ar putea fi mutat in vara anului 2019.

Mai sunt doar cateva luni pana la cele sase episoade ce vor incheia seria in care Umblatorii Albi vor ataca. HBO a anuntat intr-un clip postat pe Twitter si preluat de foxnews.com ca sezonul cu numarul 8 al serialului Urzeala Tronurilor va debuta pe 14 aprilie 2019.

Unele surse spun ca acesta nu va debuta in aprilie ci in luna iulie cum a fost si in cazul sezonului 7.

In cazul in care ati uitat, finalul sezonului 7 a lasat-o pe Daenerys in drum spre Westeros cu dragonii si imensa ei armata. Este asteptata de Cersei, devenita Regina dupa moartea cipiilor sau. Armata Regelui Noptii se indreapta spre sud unde cu siguranta va exista o confruntare de mari proportii.

Game of Thrones va putea fi vazut pe HBO, dar avand in vedere ca piata de site-uri ce ofera vizionarea de filme gratuit, cu siguranta daca in perioada respectiva o sa cautati free movies sau free tv series cu siguranta o sa-l gasiti fara probleme. Nu trebuie uitat ca acest serial este unul din cele mai populare filme ale momentului. Noi nu sugeram nimic, dar ideea este ca filmul este atat de cautat incat orice persoana din lume il va putea vedea indiferent daca plateste un abonament sau nu.

Desi serialul Game of Thrones se va incheia in 2019, aventurile din Westeros vor continua si asta pentru ca HBO a aprobat episodul pilot al unui serial a carei actiuni se desfasoara cu 1000 de ani inaintea evenimentelor din serial. Din distributie vor face parte Naomi Watts si Josh Whitehouse.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top