Stiri

Tronul de Fier din “Game of Thrones” la Iasi, 15 mai

Tronul de Fier din "Game of Thrones" la Iasi, 15 maiHBO Romania aduce in luna Mai o caravana destinata celor ce indragesc serialul “Game of Thrones”. Astfel fanii filmului “Urzeala Tronurilor” pot vedea cu ochii lor tronul de fier al celor 7 regate din Westeros. In saptamana aceasta HBO este in Constanta pe 14 mai, la Iasi pe 15 mai, in Timisoara pe 16 Mai, la Sibiu pe 17 mai si in Brasov pe 18 mai. La Iasi, tronul de fier din Urzeala Tronurilor va fi joi, 15 mai pe pietonalul Stefan cel Mare din centrul orasului, intre orele 12:00 si 20:00.

Tronul de Fier din "Game of Thrones" la Iasi, 15 mai

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

 1. Catalina Dobrean

  December 21, 2014 at 12:41 pm

  Buna ziua,
  Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic. Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.
  Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe http://www.iasi4u.ro/

  Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii. De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.
  Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
  Cu stima,
  Catalina Dobrean
  Media Account Manager

  Promo Logic Media Service
  catalina.dobrean@gmail.com
   
  http://www.promo-logic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top