casti de copiat
Diverse

Caracteristici ale forarii

Randamentele de foraj sunt în mod natural scăzute.

Randamentul nu se referă la adâncimea sau dimensiunea găurii, ci la natura.

Apa este bună ca orice altă sursă de apă este bună din sens natural.

Apa bună este supusă analizei  într-un laborator pentru a cunoaște standardul OMS al acestuia.

Găurile în formarea șisturilor nu sunt de natură comercială pentru cei care intenționează să vândă apă sau să-l folosească pentru afaceri hoteliere.

Gaurile în formarea șisturilor pot fi productive numai pentru uz casnic atunci când înțelegeți principiul funcționării.

Una dintre trasaturile minunate ale puțurilor de foraj în formarea șistului este că nu se usucă în timpul sezonului uscat, deoarece fântânile facute de mâna omului au săpat, dar fisurile sau fracturile continuă să se extindă pe măsură ce lunile și anul trec.

După găurire este nevoie de suficienta rabdare pentru a obține o claritate , deoarece apa este pompată, apa proaspătă care intră în gaură trebuie să ia natura formării solului până când pietrișul care a fost turnat în jurul conductelor de carcasă se așează în mod corespunzător.

Pentru cel mai bun rezultat al găurilor de apă din formarea șisturilor întotdeauna se pompeaza dimineața și seara sau așa cum a fost descris de contractor. Găurile de apă nu conțin sare sau miros in anumite zona, insa sunt zone in care trebuie să te lupți cu apă sărată și miros.

De reținut că in timpul în care pompa submersibilă funcționează și se oprește, găurile de foraj continuă să ramana așa. In timp ce unele vor pompa timp de 10 minute, 20 de minute și 30 de minute înainte de a se opri, acest lucru nu înseamnă că puțul de foraj nu este productiv.

Există o mare diferență între sapatura facuta cu lopata și puțul de foraj  în formarea șisturilor. Adâncimea maximă a oricărui puț este de 18 m cu un diametru de 1m, deoarece pamantul se ingusteaza și sunt supuse la tot felul de factori externi, cum ar fi apa uzată din sistemul de canalizare, insectele și vietati moarte, văzute mereu în jur. Cu toate acestea, unii oameni beau și gătesc cu apă fără tratament și fără analiza apei la laborator, dar sunt mândri că au apă.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top