casti de copiat
Diverse

Cum sa iti dai seama daca pantofii sunt prea mari sau largi

Majoritatea oamenilor cunosc dimensiunea sau numarul pe care il poarta la pantofi, dar acest număr magic se adresează numai lungimii picioarelor tale.

Asigurați-vă că ați reușit să respectați aceste reguli.

Pasul 1

Puneți pantofii in picioare și  legati-i complet dacă au șireturi. Dacă pantofii se potrivesc doar picioarelor atunci când legate șireturile si partile superioare  se suprapun, pantofii sunt prea largi.

Pasul 2

Plimbati-va prin cameră. Observati dacă picioarele dvs. alunecă înapoi și în față sau de la o parte la alta în timp ce mergeți. În cazul în care acestia  alunecă in picior  sau trebuie să vă aduceti degetele spre inapoi  pentru a opri pantofii de la alunecare, pantofii sunt prea mari sau prea largi. Dacă purtați tocuri și călcâiele ies din pantofi, sunt prea mari. Dacă observați diferențe clare între piciorul dvs. și partea laterală a pantofului, acestia sunt prea lati.

Pasul 3

În timp ce vă așezați, simțiți-vă degetul mare în interiorul pantofului. Ar trebui să puteți simți un mic decalaj în fața degetului. Dacă puteți comprima partea superioară a pantofului pe patul din fața degetului, pantoful este prea mare.

Pasul 4

Este important, de asemenea, sa va orientati sa achizitonati pantofi de calitate, de marca si din piele deoarece alte material decat pielea naturala raman rigide, oferindu-va doar discomfort. Pielea naturala, in schimb, dupa mai multe purtari, ia forma piciorului si va asigura un confort sporit.

Pasul 5

Purtați pantofii  afară intr-o zi de munca obisnuita și observati  la sfârșitul zilei dacă sunt confortabili sau dacă degetele dvs. se aliniază.

Încălțămintea cu dimensiuni incorecte este mai mult decât un mic inconvenient – poate fi chiar periculoasa pentru sănătatea picioarelor dvs.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top