casti de copiat
Stiri

Caravana Zâmbește România ajunge în Iași

Caravana Zâmbește România ajunge în IașiSimți o durere scurtă și ascuțită atunci când bei apă cu gheață sau băuturi fierbinți, îți sângerează gingiile când te speli pe dinți sau pur și simplu vrei să știi cum să îți protejezi dinții, astfel încât să îi ajuți să rămână puternici și sănătoși?
Participă sâmbătă și duminică, 16 și 17 iulie 2016, la Palatul Culturii din Iași, la Caravana Zâmbește România, pentru a primi informații utile despre igiena orală și recomandări personalizate pe anumite tipuri de afecțiuni. În plus, Căpitanul Aquafresh te așteaptă cu o mulțime de surprize, iar dacă vii cu periuța veche, poți pleca acasă cu una nouă.

• Caravana are ca obiectiv oferirea de soluții și programe educaționale, în vederea îmbunătățirii sănătății orale în rândul românilor.
• Caravana a parcurs până acum patru din cele opt orașe cuprinse în campanie.
• Pe 16 și 17 iulie, eroul principal al campaniei Zâmbește România, Căpitanul Aquafresh, recrutează Agenți 00Carii la Palatul Culturii din Iași.

Susținută de brandurile Aquafresh®, Sensodyne® și parodontax®, caravana are ca obiectiv oferirea de soluții și programe educaționale, în vederea îmbunătățirii sănătății orale în rândul românilor. Studiile comandate de GSK arată că 1 din 3 români suferă de sensibilitate dentară, ceea ce înseamnă că una din trei persoane simte durere acută la nivelul dinţilor atunci când consumă alimente dulci, foarte reci sau fierbinţi. Iar nevoia de educaţie apare tocmai datorită faptului că aceştia, chiar dacă recunosc că au această problemă, nu fac nimic pentru a ameliora şi trăiesc cu această senzaţie de disconfort de fiecare dată când beau cafea sau băuturi reci. Afecţiunile rămân, astfel, netratate şi se pot agrava în timp.

„Caravana națională <> reprezintă o soluție integrată, creată ca răspuns la nevoile consumatorilor, așa cum le-am observat de-a lungul anilor”, a declarat Helen Tomlinson, General Manager, GSK Consumer Healthcare, România și Balcani. „Un studiu realizat anul acesta în rândul consumatorilor arată că 72% dintre români au probleme dentare. Deși alarmantă, această valoare arată o îmbunătățire față de 2012, anul lansării campaniei <>, când 80% dintre respondenți au declarat că au astfel de probleme. Dacă în 2012, șapte din zece consumatori aveau carii, astăzi numai cinci din zece mai au această problemă. Așadar, eforturile noastre de a le reaminti oamenilor că igiena orală este importantă pentru sănătatea lor au avut efect, iar acest lucru ne încurajează să continuăm investiția în programe de educare. Ne propunem ca și de această dată să interacționăm direct cu cât mai mulți oameni de toate vârstele și să venim în ajutorul lor cu informaţii utile despre igiena orală.”

Caravana le propune consumatorilor activități interactive, programe educaționale, dar și multe surprize și premii, având posibilitatea să primească revista de benzi desenate Căpitanul Aquafresh și Agenții 00Carii în misiunea Zâmbește România, precum și produse de îngrijire orală și consultații gratuite în cabinetele stomatologice înscrise în campanie.

Căpitanul Aquafresh, personajul principal al campaniei din 2016, recrutează în cadrul Caravanei 50.000 de Agenți 00Carii – consumatori de toate vârstele care își propun să urmeze cei trei pași ai îngrijirii orale:
– Se spală pe dinți de două ori pe zi
– Merg la medicul dentist în mod regulat
– Adoptă o dietă sănătoasă și echilibrată

Caravana Zâmbește România face parte din campania Zâmbește România, ajunsă la a 5-a ediție. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 120.000 de beneficiari direcți: au participat la programe educaționale și au primit produse de îngrijire orală peste 40.000 de copii din mediul urban, 3.000 de copii și părinți din mediul rural și peste 35.000 de viitoare mămici; 1.500 de copii din mediul rural au beneficiat gratuit de tratamente dentare prin parteneriatul cu Salvați Copiii și peste 30.000 de români au primit gratuit periuțe de dinți noi în schimbul celor vechi; în plus, sute de români au mers la consultații gratuite în cabinetele stomatologice înscrise în campanie.

Caravana se desfășoară în perioada 18 iunie – 7 august, cuprinzând 8 orașe din țară. Pentru a descoperi parcursul Caravanei și a ști când ajunge în orașul tău accesează www.zambesteromania.ro sau pagina de Facebook Zâmbește România.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top