Stiri

Care sunt costurile serviciilor de tractări auto?

Foarte mulți șoferi s-au confruntat sau se pot confrunta cu o situație în care autovehiculul lor să se defecteze în timp ce rulează, astfel încât singura soluție de mutare și transport al acestuia la un service, pentru rezolvarea problemelor, este tractarea. Cu toate că tractarea mașinilor de persoane neavizate – mulți oameni apelând în astfel de situații la prieteni pentru ajutor – este periculoasă, numărul celor care încă aleg această variantă, în detrimentul unor servicii profesionale, oferite de personal calificat și cu experiență, este în continuare mare.

De ce evită oamenii să apeleze la servicii profesionale?

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii solicită ajutorul prietenilor, în cazul unei defecțiuni la mașină, este reprezentat de considerentele acestora cu privire la prețurile pe care firmele de tractări le practică. Aceștia se tem de costurile prea mari pe care vor fi nevoiți să le plătească în cazul în care apelează la servicii profesionale.

De asemenea, unii oameni susțin că orice șofer poate tracta o altă mașină, această manevră fiind una simplă și lipsită de riscuri. În realitate, însă, acest lucru este complet eronat, deoarece există o mulțime de riscuri la care se supun cei care tractează mașini defecte sau avariate în regim propriu.

Un exemplu de pericol la care se supun aceștia este neasigurarea corectă a mașinii tractate cu șufa sau bara de remorcare și scăparea autovehiculului tractat de sub control, provocând astfel un accident rutier. De aceea, o firmă de tractări în Suceava, așa cum este Tractări Premium, are, pe lângă echipamentele necesare, și o echipă cu experiență în acest tip de servicii, astfel încât toți șoferii să fie în siguranță în momentul tractării unei mașini defecte.

Care sunt criteriile care influențează costurile serviciilor de tractări auto?

În general, prețurile pentru serviciile de tractări auto sunt calculate per kilometru, acestea fiind diferite în funcție de categoria din care face parte autovehiculul. De exemplu, prețurile pentru autoturisme pornesc de la puțin peste un leu/ kilometru, în timp ce pentru autoutilitare acestea sunt cu un leu mai mult.

Acestea sunt principalele aspecte de care oamenii trebuie să țină cont atunci când au nevoie de serviciile unei firme de tractări auto. De aceea, într-o astfel de situație este recomandat să se caute un furnizor de servicii de asistență rutieră și tractări auto din apropierea locului în care s-a defectat autovehiculul.

Cei care se confruntă cu astfel de probleme în regiunea Moldovei pot apela la serviciile de tractări auto în Suceava oferite de Tractări Premium, care este disponibilă la orice oră din zi sau din noapte, în orice zi din an. Acesta reprezintă și un avantaj pentru care oamenii ar trebui să apeleze la servicii profesioniste, furnizorii acestora fiind disponibili oricând pentru a-i ajuta. În plus, costurile finale pe care aceștia vor fi nevoiți să le achite se vor dovedi a fi mai mici decât și-au imaginat ei, mai ales că riscurile pe care și le asumă, în această situație, sunt minime.

În concluzie, șoferii nu trebuie să evite serviciile oferite de companii specializate, deoarece raportul calitate-preț, dar mai ales siguranță, este unul foarte avantajos.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top